Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2007, 18:37   #51
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Coray Pokaż post
@2up
Ale czy ty kur...de nie rozumiesz?!?! NIC, A NIC. Niektórzy szukali tego bardzo, a bardzo długo i ciężko ! I co ?! - nie znaleźli ! Dlaczego ?!, bo nie mieli takich kumpli jak ty !!! Nikt nie mógł im tego powiedzieć. Żaden kumpel taki jak ty, ponieważ ich nie mieli !!!!! I właśnie dla nich to wszystko zrobiłem i mam nadzieję, że to docenią, bo dużo mnie to kosztowało !

Nie każdy ma takich dobrych kumpli jak ty ...

@up
Dokładnie.
No trudno zawsze beda osoby ktore nie maja kumpli bo ich nie potrafia miec. To nei usprawiedliwia cie ze mozesz robic QS na supported fansite. Chcesz byc ich kolega i byc taki dobrodusznys no to super, ale rob to na PW ja nic wiecej do ciebie nie mam.
Nie rozumiem tego precz z Panem Klockiem samolubem, wskaz mi gdzie sie wykazalem egoizmem to sie poprawie.

@Draggy_Slayer
Skoncz, przeczytaj ZE ZROZUMIENIEM i wtedy wroc i sie wypowiadaj. Ani razu nigdzie nie padl tekst "my mamy i wiemy a wy nie!!! jestesmy lepsi!!!" nikt tak nei powiedzial.

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 06-02-2007 o 18:39.
Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem