Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Coray
@2up
Ty to wszystko rozumiesz tak : "Są 2 grupy. Jedni popierają Coraya a inni nim gardzą". Napisałem już : "Zrobiłem to ponieważ daję szansę innym rookstayerom, na odkrycie tego questa, o ile on w ogóle istnieje. Nie chciałem aby ta tajemnica była tylko w waszych łapach". Chcę żeby wszyscy byli na równi. Nie możecie się tym wywyższać, że wy jesteście o krok dalej. [!] Co to możesz wiedzieć na ten temat, że większość to newbie? No powiedz co ty możesz o tym wiedzieć ?! znasz każdego osobiście ?!?!?! NIE ? Więc na ten temat - milcz.
PS. Każdy powinien pamiętać twoje pierwsze konto na forum, mianowicie : Stonoga.
|
Cytuj:
Ty jesteś Newbie, a nie wszyscy Cię przypominają...
|
Naszych łapach? Nie jechałem niebieskim jeepem. Głowiłem się nad tą zagadką 3 dni po jakieś 5h. W końcu powiedział mi o tym kolega (który zrobił to dzięki solucji Master Slayera) i dlatego że sam tego nie zrobiłem obiecałem sobie, że nigdy nie doprowadzę do zniknięcia Spike Sworda. Nie wywyższam się, nigdy tego nie robiłem i nie zamierzam. Jeśli już, to na pewno nie newbie. Byłem kiedyś newbie (Stonoga), teraz nim nie jestem. Noob - to już bardziej trafne określenie. ^^ Yupi! Pozdrawiam wszystkich nupów z okolic!
Nie wiem jak wy, ale ja zauważyłem jedno. Rook nie jest już taki jak kiedyś.
Edit!
@Michoss.
Taka jest smutna prawda. Niedługo wszyscy zapomną o QS.
Vial