Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tom The Tanner
Naszych łapach? Nie jechałem niebieskim jeepem. Głowiłem się nad tą zagadką 3 dni po jakieś 5h. W końcu powiedział mi o tym kolega (który zrobił to dzięki solucji Master Slayera) i dlatego że sam tego nie zrobiłem obiecałem sobie, że nigdy nie doprowadzę do zniknięcia Spike Sworda. Nie wywyższam się, nigdy tego nie robiłem i nie zamierzam. Jeśli już, to na pewno nie newbie. Byłem kiedyś newbie (Stonoga), teraz nim nie jestem. Noob - to już bardziej trafne określenie. ^^ Yupi! Pozdrawiam wszystkich nupów z okolic!
Nie wiem jak wy, ale ja zauważyłem jedno. Rook nie jest już taki jak kiedyś.
Edit!
@Michoss.
Taka jest smutna prawda. Niedługo wszyscy zapomną o QS.
Vial
|
Wlasnie niewiem czemu Oni ciagle wypominaja Wam (i poniekad mi) ze sie wywyzszaliscie ze MACIE A ONI NIE. Ja jakos tego niewidzialem. De' Bove napisala raptem z 4 posty i w zadnym sie nie chwalila i nasmiewala z tych co nie miaja, tak samo z reszta wiec o co chodzi?
Mozemy jzu skonczyc? Okazalo sie ze to byl jednak QS wiec po co dalej to drazyc?
@Michoss
Ludzieeeeeee, TO JEST TIBIA.PL!!!!!!!! Poczytaj regulamin.
A co do tibia.com sprobuj zrobic temat z qs na forum to zobaczysz jak szybko ci go skasuja. Nie dostaneisz za to bana, ale tematu nie pozwola zrobic...