O rety, czy ty naprawdę myślisz, że tego spoila dałeś mi ? I że ja go mam od ciebie ? Jeżeli tak, to już twoja sprawa. POWTARZAM : Rozwiązałem to sam. A ty teraz myślisz, że mówiąc mi już po wszystkim, kiedy już znałem spoila, za kozaczyłeś? SAM CI POWIEDZIAŁEM, że zrobiłeś to po fakcie, bo ja sam już znam rozwiązanie. Nie rozumiem Cię człowieku ... Jeżeli masz taką śmiałość żeby kłamać to ja też coś zdradzę. Hmmmm pamiętasz jak mi się żaliłeś, że brak Ci staminy, bo używasz bota? I że ten bot jest warty 50 Euro ? Pamiętasz jak zostawiałeś cave bota na bugach ??? Ja Cię człowieku nie rozumiem. Po co kłamać ? No po co ???
Jeżeli zobaczycie gna Saphirze gracza o nicku "Partia" i nie będzie odpowiadał, polecam raport =.=
@up
Czy ja Cię o spoila błagałem ?!?! CZŁEKU ODWAL SIĘ W KOŃCU ?! Po co tak kłamiesz ??!! EH ;/
Na dodatek, piszesz, że nie czekasz na spoile ... Przecież sam mi powiedziałeś, że spoila dostałeś od jednego z członków rook balanced ! I że ten członek dla rook balanced nic nie powie, cytuję : "Bo wie co mu grozi" -.-
Ostatnio edytowany przez Coray - 06-02-2007 o 18:49.
|