Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2007, 19:36   #66
Coray
Guest

Domyślny

@Klocek
Ręce już wcześniej opadły. Teraz czas na nogi ^^. Gdzie napisałem, że mnie na pw wyzywałeś ? Ciufcia ma rację ... Oj wielką rację. Jeżeli już tak zasad się trzymasz to te forum powinno być luźniejsze o jakieś 10% tematów ... =.= Dziwne, bo mod mi na pw napisał wyraźnie : "Spamowali na gg"... Ok ale zostawmy tego moda w spokoju, bo biednego zamęczymy Oczywiście oznajmiam: jeżeli temat z solucją został skasowany, powinniście się modkowie trzymać zasad i skasować przynajmniej ten temat: język orc'a ... No ale znając życie, to nie zostanie zrobione, bo sprawiedliwość na tym forum dla mnie i tak już legła w gruzach.

@down
No to wal te kwestie, bo all jest teraz tak chaotyczne, że szok ...

Tak ? Odpowiedź - Nie wyzywałeś ? od "n00buffffff" nie ? ... Czy ja robię kłótnię ? Człowieku ... Zwróciłem delikatnie uwagę o moim zdnaiem złej interpretacji regulaminu ale to szczegół. Po za tym jeszcze się wrzą losy tematu, bo Shinjinx napisał mi, że trwa dyskusja na ten temat w gronie moderatorskim ... Samolubem jesteś, bo nie chciałeś tego innym człekom zdradzać, żeby im pomóc. A precz z klockiem jest odpowiedzią na twoje : "You see..."

Edit.
Chcę tylko dodać, że język orc'a jest prawie tym samym co znikanie ss'a, ponieważ i język i znikanie mogą mieć związek z questem ... To tyle.

Ostatnio edytowany przez Coray - 06-02-2007 o 20:25.
  Odpowiedz z Cytatem