Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciufcia
@Pn Klocek
Jak widzę jesteś wielkim obrońcą zasad. To przecież jest Tibia.pl! Oficjalna strona fanowska. A znasz może temat (zapewne Twojego kolegi) Austina na temat trapowania? Pewnie znasz... A jak myślisz czy Cipsoft by pochwalił taki teamt? Nie! Do jego tematu pewnie się nie przyczepiłeś. Tylko do solucji. Bo to wielka tajemncia była.
|
Jesli w regulaminie Tibia.pl bedzie "nie pisac o trapowaniu" tak jak jest to w tibia.de to tak przyczepilbym sie tak jak czepiam sie tam. A Austina znam tylko z forum, zdziwi cie zapewne ze nie znamy sie tak na powaznie.
Tibia.pl toleruje trapowanie, niech im bedzie, taki regulamin. Nie o to tu chodzi jednak. Przeczytaj pierwszy post...... nie mam nic do nikogo, nie szukam wrogow, nie szukam sojusznikow, chce tylko rozwazyc pewne kwestie ktore mysle ze powinny byc poruszone.
Edit
@UP.
Nie twierdze ze tak mowiles, tylko chce ci pokazac ze niepotrzebnie sie na mnie wsciekasz, ja nie mam zaiaru cie bluzgac z calych sil, nie mialem wczesniej i teraz tez niemam. Chodzi o to ze skoro skasowali przyjmij to do wiadomosci bez tych klutni. Po co to precz z Klockiem. I pytam ponownie dlaczego niby jestem samolubem?
Edit2
@UP
Masz racje. Ponioslo mnie wtedy. Przepraszam.
Samolubem nie jestem, nie chcialem zachowac tego TYLKO dla siebie. Nie chcialem tylko zeby bylo to podane na tacy wszystkim, nawet tym co nie zasluguja.
Ale co racja to racja. Skonczmy z tym.
Moderatorow prosze o skasowanie tego tematu po tym jak juz wszystko zostanie wyjasnione(jeszcze zostala kwestia orc language), nie ma sensu nabijac postow na klutniach. Jak jakis moderator sie wypowie i postanowi skasowac/zachowac temat o orcu to reszte postow mozna skasowac mysle.
Dziekuje.