Temat: FE vs FD
Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2007, 20:59   #1
Frank Horrigan
Użytkownik Forum

Frank Horrigan's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Gildia: The Enclave
Świat: NCR
Poziom: 99
Skille: po 175%
Domyślny FE vs FD

Witam!

Mam zamiar wybrać się na mass murder i zastanawiam się na dobraniem summonów. Konkretniej chodzi o odparcie ataku napierającej fali 4-6 noobów na cirka 30 lv (różne profesje). Bez summonów nie mam szans, także chciałbym z wami rozważyć ich dobór. Atak będzie z zaskoczenia także wątpie w ewentualne zgranie przeciwników. Watpie także że Sorki i Druty miały na swoim wyposażeniu ciężka altylerie (SD). Przy czym sam będę miał do pomocy druta na 32 lv mając 33 samemu.
Nie ma co się zastanawiać, w gre wchodzą tylko dwa potworki: FE i FD
Jak wiadomo, zarówno Fire Elemental jak i Fire Devil pokładają sporo swej siły w czarach. A mój dylemat jak następujący i wymaga tym samym waszej konsultacji:
Które z dwóch potworków wykazują większą tendencję do 'comboszenia' przeciwkników? Chodzi o zadanie potenjalnych obrażeń. Testowałem FD jak i FE ale nie moge się zdecydować.
Należy także wziąć pod uwage fakt że FE leci jako 'tank' a FD trzyma dystans. Zamierzam udzielać potworkom wsparcia w postaci wzbogacania ich ataku o GFB i leczenie z IH, naturalnie wróg zostanie zaspamowany SD jak wskoczy mu red HP.

Co Wy na to?
Frank Horrigan jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.