Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2007, 21:57   #139
Vepertoon
Użytkownik Forum

Vepertoon's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Legnica

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor Pokaż post
Vepertoon
Hmmh moge ci powiedzieć że jesteś w wielkim błędzie "kolego" (pomine to że się ośmieszyłeś pisząc kontr posta na post Piomosa skoro predzej napsaiłeś że już więcej sie tutaj nie "odezwiesz").A więc po pierwsze nigdy nie stwierdziłem że wiem o starej Tibi więcej od niego bo ja tak naprawde mało wiem.Nikt nie może powiedzieć że wie dużo bo dużo wiedzą tylko twórcy tej gry którzy ja zaprojektowali.Po 2 nie umiesz czytać ze zrozumieniem i nie zrozumiałeś po czym ja go oceniałem.Oceniałem go po prostackim języku jakiego używał i po jego bardzo dziecinnym zachowaniu jakie sobą prezentował.Osoba na poziomie nie zachowuje się w taki sposób.I pamietaj może ty tego również nie wiesz ale po wypowiedzi pisanej można bardzo dużo informacji wywnioskować na temat jej autora nawet nie trzeba z nim rozmawiać (jestem dosyć dobrym obserwatorem).Po 3 ja się wogóle nie denerwuje a to co pisze są to tylko moje spostrzeżenia na temat jego osoby które wywnioskowałem na podstawie suchych faktów znajdujących się w jego poscie.A teraz patrząc na twoją wypowiedź wnioskuje że jesteś bardzo słabym obserwatorem i nie potrafisz wyłapać sensu wypowiedzi i co się z tym wiąrze nie umiesz ocenić człowieka na podstawie słowa pisanego.Bo jestem pewny że Lenrock czytając moje posty strasznie sie denerwuje i mocno one go irytują i przez to jego odpowiedzi są aż tak bardzo nieskładne i dziecinne (fakt że tyle razy powtórzył słowo pro).A na zakończenie dodam że nie możesz oceniać ludzi (stwierdziłeś że Lenrock jest mądrzejszy odmenie) tylko dlatego że żekomo widzą więcej o Tibi ponieważ to jest zwykła gra i wiedza o niej wogóle się nie przyda liczy się tylko ta wiedza którą będziesz mógł wykorzystać w życiu.Patrząc na twoja "kontre" na Piomosa wypowiedź śmiem twierdzić że również nie jesteś mistrzem w formułowaniu wypowiedzi ale może spowodował to stres.

Teraz to sie znow osmiesze bo mialem nie pisac ale co mi zalezy

Widzisz razem z Pio~ postawiliscie sie przeciwko Lenrockowi, Pio~ zawziol sie takze na mnie. Klocimy sie o pvp jakiegos gracza, wiesz o co mi chodzi? ze wy ocenilscie tego gracza, a nie jego umiejetnosci.. od razu bylo ze jest cienki ze go ubjecie itd.. ale jakby nie patrzec ten gracz ubil okolo 8~osob i nie padl o lvlach podobnych do niego... ale wy nie wjechaliscie na film tylko na niego bo z jakis powodow go nie lubicie, ja ocenilem film obiektywnie, dla mnie gracz zaprezentowal dobre "pvp" i ladnie sie rozprawil z przeciwnikami ale ty zaraz mi powiesz ze to nie bylo pvp.. Wiec moze po prostu zostawmy to? Wczesniej powiedzialem ze uwazam Cie za mnie humm madrego? od Lenrocka ale nie powiedzialem ze jestes glupi... o Pio~ to powiedzialem w jakims poscie ale wiem ze nie powinienem tego robic, nie lubie jak sie mnie ocenia po postach na forum, jednak sam ocenilem innych.. to bylo glupie zadnego z was trojga nie uwazam za glupca, bo same wypowiedzi [chodzi mi o estetyke, w miare trzymanie sie ortografii i sens] są inteligentne i na poziomie, mimo ze wszyscy sie guminy juz w tym o co biega, wiec moze zakopmy topor wojenny i dajmy sobie juz spokoj.

Pozdrawiam Vepe ~
Vepertoon jest offline   Odpowiedz z Cytatem