Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2007, 22:37   #4267
myszek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 12 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qarcas Pokaż post
Hej wszystkim! to mój debiut na tym forum. Chciałem zapytać się, gdzie sorc z mlvl 2 (a tak poza tym, to czy 2 mlvl jak na postać 10 lvl to nie za mało? ? ) Shieldingiem na 17 z Wand of Vortex, Stell Helmet, Plate Armor, Studded Legs i Dwarven Shield, może spokojnie expić koło Carlin?? Z góry dziękuje ze odpowiedź
Serwer pvp/non-pvp? Jak pvp to raczej nigdzie . Bugi pod miastem masz (kanały) ghost land (zachodnie wyjście) tylko nie schodź za nisko bo nie bezpiecznie, kawałek na wschód (za trollami) masz amazonki są jeszcze lodowe wyspy npc od którego odpłyniesz jest a północny-zachód od miasta. Weź ze sobą na wszelki wypadek pare mana fluidów.

Edit: prosze mapka: http://img408.imageshack.us/img408/4325/carlinvu9.jpg (sorki za słabą jakość)

1. Amazonki
2. Valkyrie
3. Zachodnie wyjście z miasta
Kwadratem zaznaczyłem miejsce gdzie jest npc od którego popłyniemy na wyspy [Folda]

Niestete ręki sobie nie dam uciąć czy czegoś nie pokręciłem bo nie byłem w tych okolicach od bardzo (bardzo) dawna.

Edit2: Mlvl faktycznie troche niski ale narazie Ci potrzebny wysoki nie będzie bo run nie używasz
Edit3: A żeby spokojnie expić to jeszcze sie przydadzą p legi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karmnik Pokaż post
Gdzie expic z 46 dystance i 31 shelding??: eq p armor,p legs,scarf,kusza,dark helmet
Cyklopy (bolty), roty (strzały), dwary (kopalnie byle nie schodzić nisko), niedaleko Thais minotaury, tylko nie bezpiecznie troche, bij tylko zwykle i guardy ale raczej zaim do guardów dojdziesz to spotkasz Archery a one nie bezpiecze. Pewnie będzie troche waste bo przydały by sie wyższe skille. Z wyższym skillem + bloker spokojnie na dragi :-) pojedyńczy respawn ofc. Polecam roty jednak bo znich sporo kasy leci, np te na wschód od venore.

Ostatnio edytowany przez myszek - 07-02-2007 o 16:51.
myszek jest offline   Odpowiedz z Cytatem