Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2007, 01:30   #104
Fagaro
Użytkownik Forum

Fagaro's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fagaro
Profesja: Elite Knight
Gildia: Redeemers
Świat: Eternia
Poziom: 209
Skille: 99/97
Poziom mag.: 9
Domyślny

Vil, nie masz racji, na tym forum sie wypowiadaja tacy pro gamerzy co maja po pare 100+ charow na roznych serverach i wiedza lepiej.

a tak na powaznie, wszyscy powolujecie sie na dragi, na dragach wyciagam ~60k expa/h a na orc fortes 70k/h i do tego taki zysk o ktorym sorcerzy moga pomazyc, szansa "miecia" orc fortes tylko dla sibie jest i tak wieksza niz szansa zdobycia edl/vdl/tower a na innych spawnach dragow to nie zrobie nawet 40k/h, nie jest dla mnie problemem wydanie 100k na power exp na wampach w ormuc tomb bo zarobie to w weekend bez problemu. Taki mag wyciagnie tam wiecej niz ja expa, ale jak sie pytam "ty, czemu nie pujdziesz do tomby poexpic?" mam jedna odpowiedzi "a dasz mi 10 bp gfb? bo ja kasy nie mam..." wszyscy sie plujecie ze mag zarabia wiecej na wszystkim, tak to prawda, tylko ze te "wszyskie spawny na ktorych sorc zarabia wiecej" sa oblegane jak sto sku***synow. zagadajcie sobie kiedys do takiego 110 ms/ed na starym swiecie z ranca w sobote co robi, odpowiedz bedzie "a czekam, za 8 godizn mam edl, hydry, hero, poi" a 110 ek/rp beda sobie polowac w tym czasie w of, poh, cyclopis.