Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2007, 03:12   #108
Fagaro
Użytkownik Forum

Fagaro's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fagaro
Profesja: Elite Knight
Gildia: Redeemers
Świat: Eternia
Poziom: 209
Skille: 99/97
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez d4rqu Pokaż post
Cieszy mnie to, że coraz więcej ludzi widzi błędy które popełnia Vil broniąc knighta. Może w końcu większość osób z tego forum przekona się co do słabości knighta i będzie się domagać od clipsoftu zmian. Tak samo jak to robią ludzie na forum tibia.com.
1- wiekszosc osob jest przekonana co do slabosci knighta, mimo iz nie maja racji
2-ludzie domagaja sie zmian od cip softu a on te zmiany obiecal
3-vil nie popelnia bledow broniac knighta, nigdzie nie widzialem zeby napisal ze knight to najlepsza profesja, z ejest ach och. poprostu pokazuje wam zalety na ktore wy nie zwracacie uwagi. Jak gdzies ktos napisze dlugiego posta to zadko kiedy ktos podejmuje polemike, czepiacie sie krotkich wypowiedzi. mowiecie ze knightem to potrzeba xxx godzin treningu i ze jest to meczace, a czy ktorys z was przesiedzial wiecej niz 100 godizn na treningu? pewnie nie bo to niepotrzebne/nudne ja przesiedzialem juz ponad 600 godizn i wcale sie nie nudzilem. mam 1800 hp i nie musze sie martwic ze jak pujde sie odlac to mnie zaraz ktos na jednego sd zdejmie jak to robia wasze wymazone sorcy na 40-50 levelach majac po 350 hp. A jak czytam ze sorc rox bo alanczasz sobie mana shielda i mozna spokojnie na dragi z sd polowac to mi sie plakac chce.