@wszyscy, ktorzy powiedzieli, ze trudniej sie expi na non-pvp
Tak wiec, MDW napisal w wywiadzie, ze expie na demonach na Goromie. Tak wiec sadzicie, ze wjebie sie tam jakis noobek i zabierze mu loota? Jak juz przyjdzie tam pewnie jakis wyzszy lvl, ale wtedy on juz noobem nie jest i bedzie umial uszanowac to, ze ktos expi.
Dodatkowo na wielu swiatach pvp jest malo ludzi (czyt. wolny resp). Na kazdym non-pvp zawsze w godzinach szczytu sa kolejki, wiec jest super szybki resp
A co do tego, ze na pvp zawsze sobie mozesz zabic kogos wkurzajacego, to co z tego, jesli zabijesz, a pozniej przyjdzie ekipa kilka 100lvl+ i powie, ze zabiles im runemakera. Inaczej, jesli sie jest w tej gildii rzadzacej swiatem. Oczywiscie na non-pvp mozna tylko cos lurnac, ale na wyzszych lvl'ach na lepszych expowiskach raczej noobow nie ma.
A z wlasnego doswiadczenia wiem, jak to jest na non-pvp. Expilem sobie na minoskach na darashii 11lvl'em, nagle z dolu wybiegl 66ms i zaczal mi wszystko rozwalac. Tak sie zlozylo, ze mial lootbaga 15k~oz., wywalilem mu do wody, a on jedyne co mogl zrobic to na mnie powyklinac.
@MDW
Ciesze sie, ze pierwszym 300lvl bedzie Polak (jezeli bedzie).

Combo by Mahrdis+2 Dragons+1 Dragon Lord=173EK Owned
Thor Rheon [30]: ej wiesz dlaczego mi kutas staje jak mame zobacze??
Ostatnio edytowany przez Etan Marth - 07-02-2007 o 13:05.
|