Cytuj:
Oryginalnie napisane przez djmtv
przyszedl z kyry
a nastepny
a ja slyszalem ze Duskiness przenosza sie z furory na nebule
i komputerkowo zniszcza cale Vu i Vanum bo na furorze nie moga grac bo ich imargam z kolegami gonia
btw zen caly jestes jak prabobly
jak nie znasz angielskiego bo grasz w tibie zamiast chodzic na lekcje to polecam http://www.dict.plzanim cos napiszesz xDDDDD
pozdor 
dla nie kumatych z duskiness i furora zartowalem
|
ty didżeju hahaha kurwa na kytrze sie zrokowalem i na nebuli gram od ponad pol roku, wogole to na nebuli gralem od poczatku serwa pajacu a co do slowa "prabobly" tak zawsze nas uczyla nuczycielka w szkole. Nie gram non stop w tibie w przeciwienstwie dociebie, posiadam swojje rl life i nie wymadrzam si na jebanym forum w ktorym wszyscy cie maja w dupie, bo co mozesz na forum i w tibi jestes wielki kozak bo siedzisz w domq a jak juz ci sie cos stanie to najwyzej zginie wirtualna postac. Pewnie siedzisz w domu przed kompem caly czas czytajac to forum. tobie to jedyne co si emoze stac na rl'u to hemoroidy )ktore ci juz dupe zjadly od siedzenia przed tibia).
I nastepnym razem na mnie nie naskakuj frajerze bez powodu. Pozdrawiam cie serdecznie.
P.S. fakt ze mam przerwe w grze na nebuli dosc dlugi czas, to nie powod zeby sie ze mni wysmiewac ze napisalem ze prawdopodobnie wojna si ekonczyla bo z tego co widze to sytuacja na to wskazuje.
Pzdrawiam ci didzeju haha