Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ujo
ehm mimo że jestem na mainlandzie to se tak pomyślałem
po co zrobiły przejśćie kturym można przejść z miasta na 1 lv??
ktoś tam gadał że tylko skromny może dotknonć tego miecza to znaczy że tylko 1lv??
Więc może do spike sworda mozę dojść tylko ktoś z 1lv i go z tamtąd zabrać??
|
Az zaniemowilem ..... co za bystrosc umyslu! Gratuluje rozwiazales zagadke!
Teraz na serio. Wczoraj expilem sobie na szkieletach w pomieszczeniu z trumnami (na pacc). Z nudow rozrzucam zapalone pochodnie na ziemie. I wtedy wlasnie zobaczylem cos dziwnego. Na poczatku wachalem sie dac to tu na forum, ale pozniej zastanowilem sie nad tym. Przeciez i tak tylko ktos kto posiada inteligencje bedzie w stanie cos znalezc (o ile cos z tym jest).
Nie wazne. Kontunuuje

Pochodnie rzucalem w te miejsce:
Czesto tak robilem, ale dopiero wczoraj zauwazylem TO:

^
|
Swiatlo od tych pochodni przeswituje przez sufit? To tak jakby byla tam dziura. Moglbym przysiadz ze wczesniej tego nie bylo, chyba ze nie zworcilem na to uwagi, ale to by bylo dziwne.
Wczoraj wraz z towarzyszem Res'em probowalismy za pomoca boxow (ja nie mialem wiec musialem turlac 3 beczki :S ) dostac sie na to drugie pietro. Myslelismy bowiem, ze mamy do cznienia z podobnym pomieszczeniem jakie jest na mainie kolo Thais na tollach.
Niestety bez skutku, nie dalo sie nigdzie wejsc. Troche to dziwne. Z tibia earth wynika, ze swiatlo bije z 2 hexow wglab sciany, a tam przeciez nie wrzucimy boxow.
Mozliwe ze jest to tylko jakis bug mapki.... mozliwe tez ze nie.... jakies zapomniane pomieszczenie?