Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2007, 17:39   #3304
Aphydion
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia Pokaż post
ehh chyba nie zrozumieliscie o co mi chodzi... ehh moze lepiej jak poczekam na kogos starszego do was mzoe on zrozumie kotki o co chodzi
nie chodiz o to by robic oddzielne tematy co do dusk czy vision tlyko o to aby nie skasowali forum przez wasze spame tego tu bedzie sie pisalo o istotnych sprawach a na forum wlasnym bedziecie sobie spamowac kto jest fajniejszy i kto wiecej przeklenst zna od rodzicow czy tez jak urazic 2 osobe
Bo wy tu nei gadacie o zyciu furory a jak juz to zadko czesciej sie wyzywacie....
Jak myslicie czemu tak malo h lv to odwiedza? bo zal im wypowiadac sie tu wsrod "niektorych" z was nie mowie o wsyztskich bo jednak niektore osoby maja kulture Pozdrawiam
Odezwała się dziewica i nie wiadomo skąd się urwała.. szczerze mówiąc j3bie mnie to czy jesteś dziewczyna, chłopakiem czy tranzwestytą .. jak sama napisałaś ze h lvl i ludzie z kultura się nie udzielają na tym forum bo szkoda im czasu to wytłumacz mi co ty tu jeszcze robisz ? i skończ pisanie tym swoim kolorkiem bo nie zbyt estetycznie to wygląda jeśli o to Ci chodzi i naprawdę proszę skończ się udzielać między tymi jak ty to określiłaś "niektórymi".

P0zdrawiam.