@Alleran - Hegu ostatnimi czasy zachowuje sie gorzej niz draz - min dlatego nie chce mi sie siedziec na vent - bo co wejde na glosnikach to mam kurwy i kurewki latajace po calym domu
pozatym sytuacje mam taka jaka mam - moj domowy komputer rozkraczyl sie juz z 3 miechy temu a laptopa niestety musze sharowac z innymi domownikami - w ten sposób metoda jaka wy zarabiacie kasy jest po prostu praktycznie nie mozliwa do porzeprowadzenia.
nie kupilem blessów przez 3 tygodnie bo po prostu nie mam juz kasy - cale zasoby z jakie mialem z corsa poszly na expienie swojego czasu tete i pozniej juz tegaxa, a jak pisalem zdanie powyrzej wasza metoda zarabiania kasy u mnie jest niemozliwa. To nie tylko blessy - to jeszcze bp - razem 150k, obecnie mam moze z 20, jak nie mam - zarabiac po waszemu nie moge z przyczyn technicznych a inaczej tez nie z przyczyn Hegowo-ideologicznych to jak mam cos zrobic?
zanim jeszcze nastapil ten kryzys to 1 dnia jak zrobilem maly myk i 100k udalo nam sie nam sie zarobic z Ivulem to Heg po porstu pod moja nieobecnosc wyjął mi to z domku i zjebal mnie ze moge s*******ac do wanted jak chce tak grac... (nie bylo to random pk/hackowianie ani nic z takich rzeczy)
jak patrze jak wszystko co mowie jest negowane, robi sie zupelnie 180 stopni inaczej a potem wszystko w gee sie obraca to mam sie nie wkurzyc?
a na sam koniec slysze ze jestem niedorozwinietym idiota bo smialem miec inne zdanie.
ps. jak mialem fizyczne mozliwosci to zawsze bylem na masslogach, po nocach rozstawianie noob charow tez bylem - braku zaangazowania mi nie zarzucisz- a to ze teraz nie moge tak jak wy zarabiac wynika z braku mozliwosci technicznych a nie braku checi
Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 08-02-2007 o 19:32.
|