Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2007, 05:06   #4562
Ascario
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzumior Pokaż post
Dravenor itd nie w polsce tharrin gra bo gra ja tam nie gram jak widze z 3 miejsca mg lvl spadlem troche ale w wakacje zawsze moge wskoczyc na 3 znowu tylko checi teraz tak pomyslec dziennie robilem 5-7 bp uh a teraz moj ostani log in co prawda mysla ze dzumior jest selniety bo to nie polak myla sie zreszta mialem rozmowe juz czy to ja musialem podawac swoje dane itd xD bo mysleli ze account selniety albo sharing konda napewno wroci uwierz mi tak jak peja mowi jak nie prawa strona to lewa z przekretami sie obejdzie zobacz to toxo i rivenn niby tacy przyjaciele rivenn jest 2 licowy jest tam gdzie ma chec bije friendsow potem waraca nigdy polacy nie mogli sie zgrac zawsze tak bylo kazdy war ktory mialem ja druid bylem na poczatku obkumac innych najtow ktorzy sie boja o lvl swoje i sa w tyle ale to chyba czolgi mialy isc na przod 0 zorganizowania zawsze ktos z polakow powie "ale" czas to zmienic ja tak patrze na filmy wmv itd z innych swiatow jak grupa 30-40 lvl zabija 140+ek pomyslec sobie ze takie gnoj~~ zabja kogos

Dochodzac do wojny zadajcie sobie 2 pytania
1,Po co walczyc i dla kogo?
2.Jestes w wojnie aby robi pa czy aby pokazac innym ze polacy sa lepsi......

jesli ktos z was walczy bo walczy to lepiej nie grac wcale 1 miech gralem wakacji a potem 2 miech ledwo wbilem 2 lvl pz camp oni po 24h online a jak nie to grali 6 dzien 8 noc maja zgranie co prawda my tez mamy ale duzo nam brakuje

PAMIEATJCIE MOJE MOTTO PATRZAC NA ADASZKA BIJE WAS CAMUH+GAOSTIC NIE UHAC CI KRZYCZYC NEW OWNED POWAH OWNED
Chyba nie wiesz po co są kropki i przecinki...
Ascario jest offline