Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2007, 11:03   #1
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny Proposals Forum na Tibia.com - Rookstayers.

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Czytając forum na Tibia.pl wiele razy natknąłem się na interesujące pomysły. Pomysły były wytworem oczywiście samych graczy, ale co z tego, że mamy dobre pomysły tutaj, skoro to i tak nic nie wniesie do Tibi.
Dlatego pozwoliłem sobie stworzyć temat na Tibia.com forum w dziale Proposals - czyli propozycje

Propozycja dotyczy profesji, która jak my wszyscy wiemy istnieje, a nie jest uwzględniona w Tibi, mianowicie Rookstayer.
W temacie na tibia.com będzie wyjaśnione więcej, tutaj zamieszczę tylko taki mały skrót:

Propozycja: 35lvl non voc z premium account, może za opłatą w wysokości 50k, otrzymać tytuł Rookstayera u Oracle. Tytuł ten jednak nie wnosi nic, nie ma szybszego HP regeneration czy coś w tym stylu. Dzięki temu że mamy ten tytuł nie bedziemy mogli już nigdy przejść na maina.
Ma to na celu ochronę przed hackerami.

Proszę was, drodzy Rookstayerzy, o wypowiedzenie się właśnie w tym temacie:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1536679

Im więcej głosów poparcia tym lepiej, większa szansa na to, że zostaniemy zauważeni. Wiec jeśli macie kolegów Rookstayerów z innych państw podeślijcie im ten link.
Tylko należy pamiętać: Posty tylko w języku angielskim, jeśli nie znasz angielskiego, nie pisz, albo wystarczy samo "I Agree"
W tym temacie możecie również pisać komentarze odnośnie tego pomysłu, jednak jego celem jest raczej naświetlenie sprawy na forum Tibia.com.
Możecie mi wierzyć, CipSoft czyta tamto forum i wiele razy już czerpało z niego swoje pomysły na kolejne updaty.

Dzięki

EDIT
@down
Masz racje, poprawiłem. Pewnie jest i więcej błędów, mój angielski nie jest doskonały na bank

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 09-02-2007 o 11:35.
Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.