Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2007, 22:12   #74
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rubeus_Venon Pokaż post
Gram na Luminerze od początku. Tam jest taki podział graczy:
Super Ziomy -------- Ostatnie Hamy
Nie ma ludzi pośtednich. Raz szłem sobie pchając swój bag pełen bagów z bagami z hatchetami( ) Podszedł do mnie noob i ot tak dla zabawy powywalał mi wszyściuteńkie hatchety. Nie miał z tego żadnego zysku! Pełno jest też takich ludzi, że jak widzą, że idzie biedny 7-lvlowiec na mainie z red hp zaprowadzą go w takie miejsce, żeby go zabić! To szczyt wszystkiego! Przecież wiadomo, że z takiego kolesia nic cennego nam nie wyleci! Albo ktoś sobie skilluje spokojnie na Troll'u, a tu nagle przychodzi 50-lvlowiec. Osoba skillująca mówi "No kill, pliss. I'm skilling" A on podchodzi bez zadnych skrupułów zabija Trolla! Przecież on nie będzie miał z tego żadnego zysku!!! Podniesie mu sie przez tego trola lvl! Po to tylko, aby dokuczyć drugiemu! Dlatego wołam pełną piersią:
Precz z hamami na Luminerze!!!
Po przeczytaniu tego wykonalem tzw. Rotfla...
Wywalil ci hatchety? Bylo trzeba mu sie nie dac.. Jak mozna komus z lootbaga powywalac po koleji loota...
Sam wybierajac tego serva(kazdy server non-pvp) masz swiadomosc, ze bedziesz wiele razy okradany, beda ci zabijac monstery... a ty nic im nie zrobisz..chodz sa sposoby na to ;](pzdr Yoozek z celesty ^^)
wiec nie placz/nie placzcie ze macei tak zle... mnie tam okradli ostatni raz(jesli chodzi o wiekszego loota a nie np. 500 oz. -.-) na 35 lvl.. jka biegalem bez postmana... wystarczy umiec tez troche grac i nie bedzie problemu...
Kasztaniaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem