Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2004, 13:44   #14
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Jago !! normalnie to sa jacys debile !! jak mozna komus konto Hackowac !! to jest czyste chaamstwo !! chcail bym dorwac jakiegos chakera na wysokim lvl. i jemu bym zchakowal konto ciekawe jak by on sie czul (nie jestem hakerem !! oddal bym mu konto !!) chcialbym tylko zobaczyc jak on by sie czul !!
Jakos nie wierze, ze widzac powiedzmy dsm, crown legi, aola, rh, bohy NIE WZIALBYS ani jednej rzeczy, szczegolnie jesli anonimowy....Takie kity to my, ale nie nam.
Cytuj:
Ostatnio na Solerze typek na kanale trade podawal ling do strony (niby film z anihilatorem tylko ze jeszcze nikt go nie wykonal na solerze) link bym na stronie webpark.pl z koncowka exe i mój kolega 51 lvl pal nie zobaczyl tej koncowki i zabral sie do sciagniecia po chwili wyrzucilo go i wiecej nie zobaczyl Boh'ow , C-ara C-legsow i takich tam jeszcze pierdół :/ jak widać najczesciej POLACY chakuja bo sami nie umia dorobic sie takiej fortuny!
Ostroznosc ponad wszystkim. Najlepiej nie wchodzic na linki podawane na tibi przez NIEZNANE osoby....
A po drugie - skoro Polacy nie umieja dorobic sie takiej "fortuny", to ten twoj kolega pall to Niemiec? Szwed? Czy tez kogos zchjakierowal?
Cytuj:
Haha, o to chodzi ze oni niehakują tylko wy sami ladnie podajecie haslo...
apr niezauwazyliscie ze to sa sami polacy? ja niewidzialem innego czlowieka ktory hakował tylko polacy.., dlaczego zyje w kraju gdzie wszyscy kradną eh..
Ja zyje w Polsce i jakos nie kradne, wiec o co chodzi? Gdzie zyje? A moze jestem Niemcem...?
Pozatym - nie pasuje cos, to sie wyprowadz
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem