Cytuj:
Jago !! normalnie to sa jacys debile !! jak mozna komus konto Hackowac !! to jest czyste chaamstwo !! chcail bym dorwac jakiegos chakera na wysokim lvl. i jemu bym zchakowal konto ciekawe jak by on sie czul (nie jestem hakerem !! oddal bym mu konto !!) chcialbym tylko zobaczyc jak on by sie czul !!
|
Jakos nie wierze, ze widzac powiedzmy dsm, crown legi, aola, rh, bohy NIE WZIALBYS ani jednej rzeczy, szczegolnie jesli anonimowy....Takie kity to my, ale nie nam.
Cytuj:
Ostatnio na Solerze typek na kanale trade podawal ling do strony (niby film z anihilatorem tylko ze jeszcze nikt go nie wykonal na solerze) link bym na stronie webpark.pl z koncowka exe i mój kolega 51 lvl pal nie zobaczyl tej koncowki i zabral sie do sciagniecia po chwili wyrzucilo go i wiecej nie zobaczyl Boh'ow , C-ara C-legsow i takich tam jeszcze pierdół :/ jak widać najczesciej POLACY chakuja bo sami nie umia dorobic sie takiej fortuny!
|
Ostroznosc ponad wszystkim. Najlepiej nie wchodzic na linki podawane na tibi przez NIEZNANE osoby....
A po drugie - skoro Polacy nie umieja dorobic sie takiej "fortuny", to ten twoj kolega pall to Niemiec? Szwed? Czy tez kogos zchjakierowal?
Cytuj:
Haha, o to chodzi ze oni niehakują tylko wy sami ladnie podajecie haslo...
apr niezauwazyliscie ze to sa sami polacy? ja niewidzialem innego czlowieka ktory hakował tylko polacy.., dlaczego zyje w kraju gdzie wszyscy kradną eh..
|
Ja zyje w Polsce i jakos nie kradne, wiec o co chodzi? Gdzie zyje? A moze jestem Niemcem...?
Pozatym - nie pasuje cos, to sie wyprowadz