Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slepak Immortal
Mam nadzieje, że w końcu Polacy będą coś znaczyć na tym servie  ... trzeba być dobrej myśli xD
Ja i pare moich ziomków Celesty przenieśliśmy się tutaj... ;] różne były powody  głownie hacki. Kumpel 110 ek hacked, 81 ed hacked no i ja 54 ed hacked ;p.. jeszcze 3 kumpli z rla namówiliśmy, żeby się tu przenieśli no i narazie jakoś pykamy. ;] W sumie nie jest źle na tym servie, bo widać że coraz więcej Polaków zaczyna tu grać.
Najgorszym problemem na tym servie nie są jednak Szwedzi ;/.. chodzi o to, że Polak gnębi Polaka. Zamiast sobie pomagać to sami się wyżynają, bo kogo mają bić jak nie Polaka? Szweda? Szweda nikt nie uderzy, bo każdy sie go boi. No to nie pozostaje nic po za Polakiem.. Może w końcu to zrozumiecie, że właśnie z tych noobów w Carlin będą w przyszłości h lvle..
|
Heh. No to zycze powodzenia ;] .
Polacy zawsze leja sie wzajemnie to prawda alez drugiej strony to tylko gra po co mamy sobie pomagac tak jak np szwedzi? Poza tym Mitzum tez leje szwedow ato tylko jeden z przykladow. Ato ze ludzie leja kazdego procz szweda to racja zreszta wcale sie nie dziwie trafisz na rla kogos zptd i masz po zabawie. Kolejny polski 100 lvl wdrodze mysle ze za tydzien bedzie ;] .