Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2007, 23:42   #4
viper555
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: OPOLE

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vipperek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 60
Skille: 82/57
Poziom mag.: 16
viper555 ma numer GG 6546501
Domyślny

heh ja ci oczywiście będe doradzał palka bo sam nim gram a sorce mnie wkurzają bo jest ich za dużo ludzie zaślepieni grają tylko tym co najwięcej bije co najszybciej expi jeżeli po letnim update by coś dodali że knajt by mega szybko expil to all by się na knajta przezucili...
Jeżeli nieplanujesz kupic pacca to najlepszym rozwiązaniem jest paladyn bo nim praktycznie mozna caly czas expic na faccu bo sa znakomite miejscówki dla niego a sorc bez pacca hmm tylko do pewniego momentu jest fajnie pozniej juz pacc KONIECZNY noi musiał by być cały czas...
25 lvl to raczej jest z górki pozniej się zaczynają schody a to czym szybciej ten lvl nabijesz to raczej niema znaczenia... mi sie wydaje że sorcem bo wiesz różdzki i te pierdoły a palkiem na początek trzeba troche tego dysta wbić chociaż na początek 50 lub 60 styka a robi się to bardzo szybko ale troche trzeba kombinować ze spirami...
przeczytaj to co ci napisałem i wyciągnij wnioski ;p
a co do czarów to mi też bardzo tego brakuje przydał by się jakiś czar spontaniczny tak jak knajt ma exori... aa co do czarów sorca to większośc fajnych czarów tylko z pacc... no jedyne co mi sie podoba to EW i lux

Viper Rox xDDD
viper555 jest offline