Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 10-02-2007, 01:04   #1451
Leto_AtrydaTM
Użytkownik forum

Leto_AtrydaTM's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2007

Profesja: Elite Knight
Gildia: Deja-Vu
Świat: Honera
Poziom: 102
Domyślny Dzieci Neo + h lvlowy kolega?

Witam Honerian i inne dzieci slonca( pozdrawiam najlepszego oszusta i zlodzieja Honery.. tak, tak Ciebie Gyth Tulin'ie)

Jak wiekszosc wiem, Laska Saint zostal hakniety, no i niestety caly set(sov, mpa itp..)zniknal :O

Dzien po haku zagadal mnie pewien osobnik... mowiac ze ma na sprzedasz 20 gs silkow, no i pelen obaw i strachu "pobieglem" do Ab, gdzie nabylem silki. Juz chcialem wracac do swojej rodzinnej wioski(pozdrawiam mieszkancow Carlin ) gdy 37lvlowiec pokazal mi Sov'a zadziwilo mnie to... Mistrz Tulin zapytal mnie czy nie chce go czasami nabyc, bez zastanowienia odparlem "jasne". Po dlugiej dyskusji dotyczacej ceny miecza, skaczylo sie na tym ze obaj dalismy logout, a przed tym Gyth Tulin oswiadczyl mi ze Lysho Utini daje za niego 2kk... i pewnie mu go sprzeda, gdyz potrzebuje gp, ktore potem bedzie mogl wymienic na zlotowki.... obliczyl ze ma itemki warte 1500zl... ( i tu zaczyna sie cale opowiadanie<lolxxx>). Zawiedziony Leto dal Logouta... Nie mogl sie oswoic z mysla ze taka okazja go minie(chodzi o kupno miecza, magic sworda(Sova) dla tych co nie wiedza co to jest powiem... ehh.. zostawcie tibie i idzcie lepiej na dwor, pobawcie sie w piaskownicy, zamiast zawracac sobie glowe jakims "mieczem"). Atryda rozmyslal wieczorem skad taka osoba jak Tulin zaliczajaca smierc co 2lvle moze miec takie itemki..., moze allegro?? niee on ma z 12lat, allegro odpada.
Moze zabral bratu z jego chara- bardzo mozliwe, ale brat by go <ciach>( nie karm trola![ bulgaryzm]), zmeczony calym dniem ciezkich robot poszedlem spac..
Nastepnego dnia patrze... a tu zniknela moja gildia;/ Deja-Vu, ktorej liderem byl Laska Saint... zobaczylem na tibia.com co sie stalo z Laska, zobaczylme jego koment i juz wiedzialem ze mial haka.... przypomnialem sobie o tym Mistrzu co mial full set... i odrazu zagadalem do niego:
13:17 Leto Atryda [76]: jestes?
13:18 Gyth Tulin [37]: ta
13:18 Leto Atryda [76]: wiem skad masz te itemki
13:18 Gyth Tulin [37]: skad?
13:18 Leto Atryda [76]: z LAski Saint
13:18 Leto Atryda [76]: ;p
13:18 Gyth Tulin [37]: lol
13:18 Leto Atryda [76]: dobry jestme no nie:d
13:18 Gyth Tulin [37]: niy dlaczego?
13:18 Leto Atryda [76]: sec dl
13:20 Leto Atryda [76]: ok juz
13:20 Leto Atryda [76]: bo jest polakiem i stracil taki set
13:20 Leto Atryda [76]: a malo osb ma sova na honerze;p
13:20 Leto Atryda [76]: a tym bardziej polakow:d
13:20 Gyth Tulin [37]: nie mow mu nic
13:20 Gyth Tulin [37]: pls
i w tym momecie apeluje! Ludzie niech ktos zawiadomi Laske i niech idzie <ciach> <ciach> <ciach!!!> temu <ciach> gdyz mieszka zaledwie klatke dalej od niego.....
13:20 Leto Atryda [76]: wiem ze znasz go z reala
13:20 Gyth Tulin [37]: przyszedl tu i wjebalemkeylogera
13:21 Gyth Tulin [37]: i jaksie lognol
13:21 Gyth Tulin [37]: to passy mi na kompa w gral
13:21 Leto Atryda [76]: wiem
13:21 Leto Atryda [76]: znam program
rozmowa ciagnie sie cos kolo 2h wiec jest jeszcze tego sporo...
mam nadzieje ze ktos to przeczyta i zrobi co trzeba, dlugo zwlekalem z tym... (jakies 2 dni) ale Tulin zawiadomil mnie ze odda set i Laska wpada do niego na chate i sobie wyjasnia pare spraw...

oddaje to waszej ocenie, oprawa jest slaba gdyz nie lubie pisac o przekretach, bardziej wychodza mi opowiadania sf niz opisywanie brutalnej prawdy, do czego sa zdolni koledzy z zazdrosci..
cieple pozdrowienia dla Gyth Tulin'a i jego super teamu Shadowholics...
P.S. Skrriny dam, ale czy teraz?? chyba nie;p

Ostatnio edytowany przez Leto_AtrydaTM - 10-02-2007 o 09:23.
Leto_AtrydaTM jest offline   Odpowiedz z Cytatem