Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Martinesz
lol, ostatnio na tibicams pojawiły się filmik z *.rec z wojny. ktoś podał albo nie podał się za seq, do tego napisał w Description: Fuck Martinesz and Kazadum o/
ten, kto sie podał musi być forum polskiego, bo własnie takowy nick ma seq na tibia.pl. Na titani nie mam wrogów oprócz IB i EiV. Filmików nie miałem, to nie wiem, kto to mając filmik mógł tak napisać.
analizując wcześniejsze posty boltery (o spy itp.) mogę wnioskować, że to ty. ktoś chce zrobić nice propagande na mnie. żal.pl zniżać się do takiego poziomu :/
|
Ze ja niby zalozylem na tibi.cams Uzytkownika Seq_PL?
Lepiej przeanalizuj to dokladniej bo cos ci na leb spadlo chyba podczas myslenia
na co mial bym to robic pozatym zapewne sa w ty mkeylogery i tylko seqowi robil bym problem >.< pomysl dluzej bo moze ktos nielubi ciebie i seqa i akurat ciebie wyzywa a seqowi robi przypal.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow
No tak jak mówisz trzeba mieć jaja... skoro all się boją bić bo to jest UNIT to to jest żałosne... Jeśli ty się bijesz to pokłon w twoją stronę... The Unit to nie jest bóg... to są zwykli gracze, których po prostu trzeba wybijać... ludzie weście się za siebie i idźcie się bić pokażcie, że nie tylko Unit coś potrafi...
|
Tak apropo kto ma jaja walczyc w 30 na 15 to ma jak bym walczyl 30 na 15 tez bym mial jaja pozatym co tu duzo gadac jest jak jest i nikt tego niezmieni
Szkoda ze te wojny niesa jak na Arcani tamte wojny to co innego nikt nies*******a tylk ostaja na przeciwko siebie i sie klepia co prawda tam jest troche bardziej wyrownane co do ilosci walczacych po obu stronach ^^