Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paladinka
a ty jestes pewnie ten kretyn z tibia.de  po 1 powiedz mi kto zorbil ten quest bez macro buehe zalosny jestes i tyle... ty tam nigdy nie bedziesz wiec se mozesz tylko w snie snic takie cos hehe a w to co piszesz to nawet nie wnikam bo mam gleboko w dupie.. [ciach]
|
No no no umiesz kojarzyc fakty

Nigdy nie przestaniesz mnie zadziwiac. GRATZ. Twoja inteligencja az blyszczy w Twoich postach ...
Tak snie o tym quescie, czytasz w moich myslach jak w otwartej ksiedze.
Cytuj:
nie wiem czym chcesz zainponowac bo takich jak ty na tibi widzilem full.. i zadko sie zdazaja tu na forum a wiec znowu natrafilisimy na ta osobe pewnie cie na rl bili.. a wnikac i tak nie wnikam co piszesz bo mowie ci mnie t tylko bardzo smieszny i chociaz mam brecht z ziomami z rl z ciebie wiec plx more post... i pewnie jestes zazdrosny ze mam taki lvl a nie ty i ze ja go zrobilem ten quest a nie ty.. hehe no ale coz jak juz mowilem robisz tylko z siebie blazna nic wiecej
|
LOL czyli prawdziwny ziomal z Ciebie hehehe. No coz skoro dostarczam Tobie i Twoim ziomalom z rl tyle zabawy to chyba nie moge Cie zawiesc . Tak bardzo zazdroszcze Ci levelu i Twojego IQ i to nawet nie wiesz jak. Na szczescie zaczynalem grac w czasach jak istniala tylko antica i nova i nie liczyl sie level tylko to co sie reprezentuje wlasna osoba. A u Ciebie z tym krucho ... A co do Twojego levelu to zeby jeszcze ilosc przekladala sie na jakosc ...
Cytuj:
nie uwazam sie za zadnego bossa.. porpostu koles cos marudzi tu.. a sam nawet tam nie byl i gowno wie a peirdoli co nie trzeba...
|
Jak miales macro do zakladania tarczy to chyba logiczne jest ze reszta spraw tez byla oprogramowana. Pewnie ktorys z Twoich ziomali z rl Ci to pisal . A moze i nie , a pozniej ludzie dziwia sie ze tyle hackow na tibii ...
A tak BTW, znajdz chociaz chwile czasu na przeczytanie tego co napisales a nie zmuszasz wszystkich do deszyfracji Twoich wypocin. Chyba ze slowa "porpostu" ,"peirdoli" znajduja sie w slowniku ziomali a ja nic o tym nie wiem. Inni tez to czytaja i moglbys im okazac troche szacunku ...
Pozdrawiam i czekam na Twoje 'sciete' riposty.