Temat: annihialtor..
Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2004, 15:22   #40
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Hmmz...
W dziale Zdjecia sie wypowiadam raz na pol-roku no to dzisiaj jest chyba ten dzien

Gratulacje Paladinka wykonania questa, co wiecej masz jaja i przyznales sie do macro a nie pier.dolisz farmazona ze "nie, ty bez macro". Szczerosc to cos czego brakuje w dzisiejszych czasach...

Powiedziales ze przeceiz przed polakami mozesz sie przyznac, ale napewno znajda sie idioci co beda chodzic i rozpowiadac "a bo on jest lama i na macro jechal", co jest zalosne bo przeciez wszyscy(poza non-pvp) jechali na macro na tym quescie. Szacunek za to ze zrobiles tego questa i za to ze sie przyznales do macro, oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa...

To smieszne ale jak ktos sie przyzna do tego na tym quescie to go ludzie zjada ze sie przyznal, jak znowu napisze ze on bez macra i ze on nie cheatuje to tez go zjada i napisza ze klamie bo nie ma szans na to zeby bez macra przejsc. Tak wiec ludzie zastanawiajcie sie zanim cos napiszecie bo czego by ktos nie napisal to zawsze sie ktos przyczepi...

I jeszcze uwaga moja jako moderatora do Rey i do Paladinka... moglibyscie zaprzestac tej bezsensowanej klutni czy sam mam ja zakonczyc...? :>
Dr. Omader jest offline