Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rey
No no no umiesz kojarzyc fakty  Nigdy nie przestaniesz mnie zadziwiac. GRATZ. Twoja inteligencja az blyszczy w Twoich postach ...
Tak snie o tym quescie, czytasz w moich myslach jak w otwartej ksiedze.
LOL czyli prawdziwny ziomal z Ciebie hehehe. No coz skoro dostarczam Tobie i Twoim ziomalom z rl tyle zabawy to chyba nie moge Cie zawiesc . Tak bardzo zazdroszcze Ci levelu i Twojego IQ i to nawet nie wiesz jak. Na szczescie zaczynalem grac w czasach jak istniala tylko antica i nova i nie liczyl sie level tylko to co sie reprezentuje wlasna osoba. A u Ciebie z tym krucho ... A co do Twojego levelu to zeby jeszcze ilosc przekladala sie na jakosc ...
Jak miales macro do zakladania tarczy to chyba logiczne jest ze reszta spraw tez byla oprogramowana. Pewnie ktorys z Twoich ziomali z rl Ci to pisal . A moze i nie , a pozniej ludzie dziwia sie ze tyle hackow na tibii ...
A tak BTW, znajdz chociaz chwile czasu na przeczytanie tego co napisales a nie zmuszasz wszystkich do deszyfracji Twoich wypocin. Chyba ze slowa "porpostu" ,"peirdoli" znajduja sie w slowniku ziomali a ja nic o tym nie wiem. Inni tez to czytaja i moglbys im okazac troche szacunku ...
Pozdrawiam i czekam na Twoje 'sciete' riposty.
|

no comment po 1 to nie ja zaczelem sie zucac jak gowno w trawie do czegos czego tu umiescilem

a umiescilem ss aby ludzie wiedzieli ze poalk zrobil ten quest a ty wnikasz w takie szczeguly jak amcro POPROSTU ZALOSNY JESTES... nawet nie bede slow marnowac na ciebie.. bo szkoda polityku