Jedyne mile chwile jakie pamietam z Galany to najprawdopodobniej poczatki tego serwera, jaka jest teraz sytuacja- kazdy wie. Dopoki dzieci grajace w ta gre nie odkryja, ze mozna czerpac z niej przyjemnosc poprzez uczciwa gre, pomaganie innym oraz budowanie przyjazni- nic sie nie zmieni. Nie wiem dlaczego, ale wiekszosc ludzi ma w sobie zadze wladzy, chec niszczenia innych, bycia panami swojego otoczenia, ale po co? Trudno mi na to wszystko patrzec, dlatego uwazam, ze slusznie postapilem przestajac grac pol roku temu (powinienem to zrobic znacznie wczesniej).
@new owner catrishii
Czytajac Twoje posty, robi mi sie niedobrze jak widze jakiego bohatera z siebie robisz. Wyjdz i zamknij drzwi za soba.
ps. co do tego, ze "Hwl" ma w dupie to czy padna od Kondy (bo maja duzo kasy bo odrobic straty). To oczywista manifestacja, rzekomej sily, jednak w rzeczywistosci nawet oni nie beda sie usmiechac do monitora widzac na nim napis "Your are dead..." A kazdy kolejny zgon to 50-100k na aol/blessy + dodatkowe fundusze na odrobienie expa. Pomnozmy to np. razy 4 i robi sie nam juz dosc niezla sumka.
|