Temat: annihialtor..
Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2004, 16:19   #47
blejz
Zbanowany

Data dołączenia: 04 02 2004

Domyślny

Jak to czytam to smutno mi sie robi na duszy.
Po pierwsze - mimo wszystko gratulacje dla Pala i Vete, makro makrem, wciaz liczy sie nagroda.
Jezeli cie to zainteresuje, ekipami ktore zrobily Annihilator bez makra (na pvp) to nasi koledzy z Danubii - Walky, Valise, Belth i Shta, oraz ekipa sorcow z Antici (imion nie pamietam).

Z was wszystkich, ktorzy odpowiedzieli w tym temacie, jedyny sensowny jest chyba Rey. Szacunek dla Ciebie, ze pomimo tych wszystkich idiotow, ktorzy rzeczywiscie tylko liza dupe Paladince, mowisz to co myslisz. Wszyscy wiemy jaki poziom reprezentuja soba Polacy na Tibii (a juz w szczegolnosci ci skretyniali high-lvle, ktorzy mysla ze caly swiat do nich nalezy bo maja lvl 100).
Pala, w dupie mam ze masz 100-ktorystam lvl, jestes zwyklym gowniarzem i powerabuserem, gowno wiesz o swiecie. Wydaje ci sie ze zawsze wszyscy beda sie toba podniecali tak ja te noobki na tibia.pl. Mam nadzieje ze w koncu ktos ci skopie porzadnie dupsko w rl (choc nie doslownie). Btw, pozdrow swoich "ziomow" i miejcie dobry "brecht" z tego posta. Choc watpie ze cokolwiek zrozumiecie.

PS. "oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa..."
lol, drom, powiedzialbym co mysle na ten temat, ale pewnie wtedy usuniesz posta ;]
blejz jest offline