Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paladinka
 no comment po 1 to nie ja zaczelem sie zucac jak gowno w trawie do czegos czego tu umiescilem  a umiescilem ss aby ludzie wiedzieli ze poalk zrobil ten quest a ty wnikasz w takie szczeguly jak amcro POPROSTU ZALOSNY JESTES... nawet nie bede slow marnowac na ciebie.. bo szkoda polityku 
|
Ok. Tak wnikam w "amcro" co kolwiek to jest. No i widzisz na koniec doszlismy do tych samych wnioskow.
Na koniec uwazam ze piszac o macro zrobiles to mimowolnie, czyli nie to ze chciales wprost powiedziec uzywam macro tylko dla Ciebie to tak oczywista i polaczona z tibia rzecz, ze nawet nie zwrociles na to uwagi. Ok to Twoja sprawa ja wyrazam tylko swoje opinie, a to ze teraz wiekszosc na tibii sie z Ciebie smieje ze tak sie wkopales to tez nie moja sprawa . Dla mnie EOT jesli chodzi o Twoja osobe.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Powiedziales ze przeceiz przed polakami mozesz sie przyznac, ale napewno znajda sie idioci co beda chodzic i rozpowiadac "a bo on jest lama i na macro jechal", co jest zalosne bo przeciez wszyscy(poza non-pvp) jechali na macro na tym quescie. Szacunek za to ze zrobiles tego questa i za to ze sie przyznales do macro, oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa...
To smieszne ale jak ktos sie przyzna do tego na tym quescie to go ludzie zjada ze sie przyznal, jak znowu napisze ze on bez macra i ze on nie cheatuje to tez go zjada i napisza ze klamie bo nie ma szans na to zeby bez macra przejsc. Tak wiec ludzie zastanawiajcie sie zanim cos napiszecie bo czego by ktos nie napisal to zawsze sie ktos przyczepi...
I jeszcze uwaga moja jako moderatora do Rey i do Paladinka... moglibyscie zaprzestac tej bezsensowanej klutni czy sam mam ja zakonczyc...? :>
|
Nigdy nie napisalem ze jest lama ze na macro jechal tylko ze tak sie wyglupil bezsensownie siebie wsypujac.
"oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa..." - no coz to zdecyduj sie, jako moderator tego forum powinienes raczej prezentowac bardziej zdecydowane i jasne poglady szczegolnie co do takich wspomagaczy w tibii
Pozdrawiam