Zobacz pojedynczy post
stary 10-02-2007, 19:09   #576
Vuxiu
Zbanowany

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: NS

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vu'Xiu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toxulo Pokaż post
Kozak sie z Ciebie zrobil po pierwsze gowno robisz na tej wojnie jedynie dajesz loga w srodku open -.- i zauważ ze nie kazdy moze grac w tibie :| kiedy mu sie zechce , jedni pracuja drudzy się uczą to ze ty mozesz orać w tibie 24/7 to juz inna sprawa pozatym na tym open co dostało EM wy mieliscie do pomocy noob charów.
ta, ja gowno robie i nie daje loga w srodku open tylko kicka mam. ale mimo to walcze na lagach i kickach - jak deveon xD a tak btw ja pracuje i ucze sie i nie jestem 24/7 ale starcza telefon i zwykle moge wbic szybko wiec to jakbym byl caly czas ;p watpie zeby cale em pracowalo i uczylo sie przez 2 tygodnie, dziwne tez ze taki okres 2 tygodniowej nauki/pracy przyjdzie tuz po przegranej walce nie ma znaczenia ze przegralismy 1 walke bo 2 dni potem bylismy gotowi do nastepnej i ja wygralismy. a to co stracilismy w 1 walce odrobilismy sobie w te 2 tygodnie co nie logowalo em a oni cos odzyskali xD?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Meteon! Pokaż post
Skoncz gadac pierdoly... polowa CO i Valiant, jest przykladem sharingu, acc tradeingu... i tu chyba nikt nie zaprzeczy nawet Pan Vu'xiu.
zaprzecze, bo nie znam nikogo kto by sharowal, owszem slyszalem o paru osobach ze sie mowi ale albo z nimi nie gadalem albo gadajac nie odczulem zebym gadal z roznymi ludzmi. nie zebym chodzil i pytal "sharujesz czy grasz solo?" ale to sie da odczuc jak z kim innym gadasz. zreszta po tsie widac kto loguje i nie ma tam sytuacji ze mamy pana X i na ts Xowner1 Xowner2 Xowner3 no i pan X zawsze mowi tym samym glosem

PS:tito grimgor
Vuxiu jest offline