Zobacz pojedynczy post
stary 10-02-2007, 19:57   #1199
Sir Raxez
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2006

Gildia: ------
Świat: ------
Poziom: ---
Skille: ------
Poziom mag.: --
Domyślny

Dobra dobra, all @up. Ale co ma wykorzystywanie buga do tego co powiedziałem ;>?, skoro wykorzystywał/li buga to tak czy siak pokazuje do czego sie trzeba posuwać jak sie nie może czegoś zrobić normalnie. I czym się tu podniecać... . Chcecie zobaczyć dlaczego tak wychwalam Del'Toro? zobaczcie filmik, nie chcecie - dalej brnijcie w swoich trudnych do zrozumienia przekonaniach, ja nie będe przecież ingerował w wasze życie, poprostu zaproponowałem obejrzenie akcji w "alternatywnej rzeczywistośći" gdzie nie trzeba używać bugów, wystarczy zgranie i współpraca... taka jest prawda, i tutaj nie ma żadnej bariery językowej ani nic, członkowie Del'Toro to w większości Szwedzi - tak samo jak Unit <stary, nie wiem jak teraz>, więc skoro Szwedzi potrafią się zorganizować, potrafią myśleć i wykorzystywać walory terenu <jak choćby pokazane na filmiku>, to czemu Polacy nie mogą? czemu zawsze dostawaliśmy w dupe? w czym tkwi problem... . Przecież lvle macie dobre, mówicie po Polsku rozumiecie się... kurde to zupełnie jak w myśl znanego przysłowia "cudze chwalicie swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie", i czy ja musze sie zniżać do tak wyrafinowanych środków aby wam uświadomić, że wystarczy się ustawić, dogadać o taktyce i zaatakować?
Szwedzi to też ludzie, jak każda inna nacja, więc ruszcie dupy i coś ze sobą zróbcie... bo aż żal dupe ściska jak przeglądam te forum i widze, że sie wyzywacie a w Tibii pojedyńczo lecz zajebiście wytrwale was wybijają. Dobra ja wam już nie będe tutaj gadał bo i tak pewnie jak zwykle sobie to olejecie no ale warto spróbować.
Sir Raxez jest offline