Zobacz pojedynczy post
stary 10-02-2007, 21:39   #1729
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
Skoro juz przestales lizac Liama Dark~~ na aurerze to mozemy zrobic proste zadanie matematyczne,
Na Aurei nigdy nie gralem wiec nie bardzo moglem mu lizac, chociaz fakt faktem jego szwedzki odbycik wyglada apetycznie, wiec moze w przyszlosci....

Cytuj:
Czas trwania wojny 30dni. Masz lvl 70. Good luck.
Stawiam banke cieplego mleka i paczke sznikersow ze 71 nie bedzie.
Edited: dopatrzylem sie ze masz 70+ wiec ile bys tam nie mial nastepnego lvl nie bedzie. Milego czytania forum ogladania filmow na youtoube itd. Leczymy twoje uzaleznienie przez nastepnych dni trzydziesci. Witaj na kuracji.
ROFL czy ja napisalem ze to co osiagnelo VU to slaby wynik albo cos? Napisalem tylko, ze bywalo roznie i expily obie strony, wiec konca wojny w najblizszym czasie moze nie byc, btw. mieliscie tego niby szpiega w ordo, wiec o kazdej akcji mogliscie wiedziec z uprzedzeniem.

Gdybym ja byl postawiony w sytuacji wojny, to wynik mojego expa, zalezalby od mojego czasu, sily i zaangazowania wroga, wyniku wojny.

btw. mam to traktować jako deklaracje czysto teoretycznej wojny? jestem hunted za to co pisalem mimo ze staralem sie byc obiektywny?

Aha i jest to koniec mojego pisania w tym temacie, probowalem sie dowiedziec tu kilku rzeczy, wyrazic swoja opinie (raczej nie drazniaca nikogo), chcialem przedstawic nowym graczom obraz nebuli, jej plusy i minusy. Ponadto chcialem to zrobic bez ukrywania nicku, co okazalo sie niezbyt niebezpieczne.

/Lovah, zabijcie mnie za poglady jak chcecie.