Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2007, 00:50   #1620
chelsea_fan93
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rookspiker Pokaż post
Musisz niestety zawieść bardzo ważną osobę , zmieni opinie o Tobie i Cię poniży ! Jest to aż śmieszne że quest jest tak prosty ! Tą osobą jest SEYMOUR ! Co zawsze do Ciebie mówi gdy kończysz rozmowę ? Niby to jest sprawa nieważna ale znajdziesz książkę którą trzeba komuś zanieść i wzamian... Kombinujcie
Jedyny jakiś ciekawszy trop... Dzisiaj przeczytałem cały ten temat I prócz tego co Stonoga napisała na początku to nic ciekawego nie ma (bez obrazy).
Co to Cytatu:
Jest 30% szans na to że Rookspiker zdobył SS i chce nas sprowadzic na złą droge

20% szan na to że Rookspiker zdobył SS i chce nam pomóc

i 50% na to że poprostu bredzi.

Moje zdanie otym jest takie ze Ss da się zdobyć... I wcale nie jest to powiązane z MM ani Gohulem. Zaszliśmy już bardzo daleko (właściwie to ja nie ;] ) i szkoda to zaprzepaścić. Niewiem jak wy sądzicie ale milczenie Stonogi jest spowodowane tym że może odkrył zagadke... kto wie... Mi bardzo głowe zaprząta ta myśl że Seymour ma bardzo dużo z tym związane (prawdopodobnie przez posty Rookspikera...). Wg. mnie wszystkie takie screeny że ktoś na wysepce z SS stoji to zwyczajne Faki. Najpawopodobniej Ten Spike Sword pojawia się w Bp.Tak jak na innych Questach(jak np. Qest na short sworda u Amber). Czekam na odpowiedzi.
chelsea_fan93 jest offline   Odpowiedz z Cytatem