Jeśli chcesz porównywać Polaków do Szwedów to powinieneś
pierw policzyć ile jest rodaków a ile szwedów. Po pierwsze nas jest o wiele więcej niż szwedów, po drugie ja galem w inne gry MMORPG w których Polacy nie byli tacy a zgadnij dlaczego? Dlatego że było ich mało. Tak samo jest z zwierzętami jak brak im miejsca to się mordują nawzajem.
Dajmy przykład World of Warcraft, raz sobie poszedłem na potworki i polak mnie obrzucił najlepszymi itemami i przyjął mnie do jego gildi i to tylko za to że jestem Polakiem. Mógłbym wymieniać to w nieskończoność. Jak żal ci pieniędzy na World of Warcraft to pograj sobie w Endless Online jest darmowa. Jaki morał z tego? Polacy są jak śliwki w kompocie a tym kompotem jest Tibia. Jeśli chodzi zjednoczenie Polaków to przecież sam wiesz (skoro się tak popisujesz że grasz 4 lata) że istnieją gildie! Noob a newbie to duża różnica. Noob - osoba niegrzesząca inteligencją Newbie - nowy gracz który dopiero zaczyna swoją przygodę z tibią. Nie mów też że osoba zwiększająca ceny to noob, jestem ciekaw jak byś sam sobie w Biznesie poradził? W tym wypadku mogę nazwać ciebie noobem, ponieważ wiele razy spotkałem się z ludzmi dla których podważyłem cenę o 25 gp a oni powiedzieli że ja noob! To ty się teraz zaliczasz do noobów! A jaka to różnica że dodasz na końcu swojego czaru np. Exori mort "GIN! co to da? Jakaś różnica? Czy ta osoba jest Idiotą? Absolutnie nie! To tylko zależy od gustu danej osby. Bym napisał więcej ale szkoda mi czasu.
|