Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2007, 03:10   #397
Omernon
Użytkownik Forum

Omernon's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Domyślny

Ta mówisz że osoba stojąca przed lub w Depo to noob? Moim zdaniem to lekka przesada, większość graczy boi się o to że zginą i stoją przed depo, ja się nie dziwę tego, jeszcze inni stoją tam dlatego że szukają jakiegoś biznesu np. szukają ludzi którzy mają zaskakujące ceny za jakieś przedmioty, a inni po prostu regenerują manę lub tworzą runy bo jak by stali gdzieś w polu to mógłby przyjść PK lub jakiś potwór i ich zabić. A osoby na światach non-pvp po co oni tam stoją? Czy to kwestia przyzwyczajenia czy może robią to dlatego że szukają biznesu? Zgodzę się z tobą jeśli chodzi o złodziejstwo i używanie wulgarnych słów. Dopiero takie osoby są Noobami bo jak inaczej nazwać takie zachowanie. Chyba nie nazwiesz Newbie Noobami tylko dlatego że się pytają jakie jest najlepsze expowiko albo dlatego że nie wiedzą gdzie trenować? Mam nadzieje że nie mówisz taki osobą w prost że są noobami? Widzę że chyba za długo grałeś w tibie i ci się trochę pomieszało bo jesli to prawda to mi został 1 rok żeby być takim jak ty! Nie wiem dlaczego darzysz Szwedów takim zaufaniem, możliwie że jeden dał ci masę przedmiotów i dlatego darzysz ich takim szacunkiem. Jak bym miał patrzeć twoimi oczyma to wszędzie widzę noobów. Co do pisowni to ja nie zwracam uwagi bo sam krytykując innych powinieneś zwrócić uwagę na siebie. Pierw skrytykuj siebie a później innych. To tyle co mam ci do powiedzenia. Czyżby ja jestem jedyną osobą która cię poważnie skrytykowała? Mam nadzieje że nie. Zapraszam do dalszej dyskusji na ten temat. Zauważyłem że niektóre osoby pochwalały twój temat tylko dlatego żebyś nie uznał ich za Noobów!
Omernon jest offline   Odpowiedz z Cytatem