Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2007, 03:13   #723
DodoZ
Użytkownik Forum

DodoZ's Avatar

Data dołączenia: 08 12 2006
Lokacja: Chicago

Stan: Niegrający
Imię: Dodozia
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
Poziom: 40+
Skille: 65/65+
Poziom mag.: 5+
DodoZ ma numer GG 8690033
Domyślny

PKowanie! Jutro, tj. niedziela czasu polskiego o godzinie 19! Tak, 19, gdyby ktos nie doslyszal. Tak, to wtedy, kiedy ogladamy dobranocki, jemy kolacyjke i idziemy spac... Lecz nie tym razem! Zaczynamy:
-Jedna (1) zasada = Sluchacie sie mnie, a gdy strace kontakt- wladze przejmuje osoba wskazana przeze mnie, badz rozmawiacie ze mna, zza swiatow
-Nie chcesz- nie przychodz, terminu nie zmienie.
-Przygotuj sie, na 60% narazasz swoja postac na smierc, nie bedzie to smierc ani kliniczna, ani naturalna.
-Wez se soba: Runy: Hmm/SD, Uhy/Ihy. Bolty, jezeli jestes knightem, tez mozesz pare ich wziasc, aby wspomoc dzielnych paladynow. Miecz/Topor/Palke. Parcel, nie zuzyty, lecz nowy- za 15/10 gp, razem z labelem w ktorym wpisujesz swoje imie/miasto ktore zamieszkujesz. Takze mile widziane poty, fire bomby, zuzyte parcele... Ale najwazniejsze, przynies sile i honor.
-Miejsce spotkania= Carlin. Nie musisz miec pacca, aby sie tam dostac, a miasto zna chyba kazdy tibijczyk.
-Prosilbym, aby nie przeklinac bez powodu.
-Przydalaby sie jedna osoba oprocz mnie, ktora krecilaby filmik- tibicam.
Przygotujcie sie na moc wrazen! Prawdopodobne miejsca, w ktore wyruszymy- tak... Kopalnie dwarfow!
Reszte rzeczy omowimy na miejscu, PACC wymagany nie jest, aczkolwiek miloby bylo gdyby ktos mial zrobionego postman questa.

Mam nadzieje, ze sie uda. Trzymajcie za nas kciuki. Jezeli chcesz sie dolaczyc- Pisz do mnie- """Sileen"""

Bede na Was czekac godzine przed terminem

Ostatnio edytowany przez DodoZ - 11-02-2007 o 03:14.
DodoZ jest offline