Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2007, 03:46   #2166
Sainsbury
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Poland

Świat: Nova/Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Greedy Pokaż post
01:51 Warning! The murder of Linglifer was not justified.
@up Co do tego każdy powinien to wiedzieć że umiawiałem się z nim co do lvla który może zrobić... Przekroczył granice 100 lvla... Nie przypominam sobie żebym sprzedawał protekcje Folarim. Therrax jest nowy i jak każdy który dołącza do wojny musi poznać kilka prostych zasad. Immortals to banda nieogarniętych ludzi którym nigdy nie powiedziałem że są z nami po prostu mamy wspólnego wroga nic pozatym. Nie chce ich w POD(bez obrazy) gdyż ~70 lvl zrobi więcej szkody niż pożytku mamy swoją ekipe której się trzymamy. Jeśli ktoś myśli że POD jest "złe" to jest już jego indywidualny problem nie przypominam sobie żebym miał w swoich szeregach takich PA jak Isaris, Zevs i Zekiv. Myśle że każdy powienen wiedzieć że Qwenball Toots zawiódł nas po całej linii ponieważ wpierw walczył z nami przeciwko ROM'om a kiedy już było po wojnie porobił listy na Fasta kiedy ten był u niego na rl w Anglii.

Reszty sami się domyślcie...

A od kiedy PAN Folari jest tym ktory ustala granice? Na jego miejscu zrobilbym tak samo, pewnie ty tez, nikt nie da sobie mowic co ma robic.
Zakaz lvlowania to jedna wielka bzdura i smiac mi sie chce jak widze takie posty hehe
Sainsbury jest offline