Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KaMiLLuMkA
ssij - -"
Powiem Ci tyle ze czlowiek normalny wiek : ok."16lat+" za to ze JA powiedzialem że ciagle padasz i sie zapytalem "czemu padłes" nie wyzywa odrazu cyt. "od kurew" zastanow se co se mowisz nie pozwole zeby jakis dzieciuch na mnie tak mowil i sam jestes pojeb ,pol gildi jest za wyjebaniem Cie bo mi nawet sami mowili , tam sma na moone wrzucales , nikt Cie nie lubi , (od kliku twoich zachowaj ,-ma dla Ciebie 0 szacunku) i nie chce w gildi , kozaczyc tylko umiesz , 0 szacunku dla "kolegów" z gildi tylko odrazu z flugami jedziesz , i teraz sie nie bron bo polowa gildi bedzie za mna i mozee poswiadczyc ze bylo tak jak mowie^^
n/c
|
Już pokazywałem przy wszystkich na guild chacie kto zaczol i nie pierdol na forum ze ja odrazu zaczolem jechac cie od kurw bo robisz ludzia wode z mózgu. Na moone bo jest pojebana powiedzialem jej ze widze ja pierwszy raz i nie wyślę jej uhów parcelem bo boje się ze mnie okradnie (sposób "heby") to teraz po*******a z tekstami ze ja od zlodzieji wyzywam. "Kolegów" znaczy takich jak ty? tak racja dla ciebie 0 szacunku, a nawet na minusie. A ty kozaczyć umiesz? O.o "Teraz sie nie broń..." ?? przecież każdy wie ze pojechałem ciebie, moone i tube bo po prostu to o was sadze ^^ zrozum. Sam zaczoles i teraz na forum udajesz bohatera ze nic nie zrobiłeś. I jeszcze z 3 razy zastosuj zwrot "" 0 szacunku" bo tak fajnie brzmi.