Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2004, 18:28   #135
Nosferat
Użytkownik forum

Nosferat's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Nosferat ma numer GG 2000994
Domyślny

Tez mialem dluzsza przerwe w pisaniu na forum i widze zagonila sie dyskusja no wiec:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sithius
Dawno mnie w tym temacie nie bylo wiec troszke pozno pisze ale jednak...
Ten pomysl jest moim zdaniem chybiony...dlaczego?? Poniewaz nie jeden fan RPG robi w tej grze smietnik a sa tez i ludzie (np. ja) ktorzy o RPG moga powiedziec tyle ze lubia ten klimacik...widzieli i czytali LotR i moze dwa razy grali w Warhemmera...mowiac ktrotko jest ze mnie taki znawca RPG jak i baletnica...ZADEN!!!
I tu sie mylisz..
Widze tez ze nie do konca zrozumiales moj pomysl..
Nie chodzi mi o to, zeby ktos sie cieibie pytal ile bylo pierscieni w srodziemiu czy jak mial na imie znany z sagi o wiedzminie cyrulik... mimio iz jest to chyba najbarwniejsza postac..
Chodzi o to, zeby nie wchodzili do gry tacy goscie co na czesc odpowiadaja s***** ty P****** noobie bo ci zaraz *** *** i jeszce pare ***
mysle ze skoro przeczytales LoTR jak i zagrales pare razy w PRAWDZIWE niekomputerowe RPG to masz jakies o tym pojecie i spokojnie bys sobie z formularzem poradzil..
Chodzi o to zeby czuc klimat RPG i nie psuc go...
Gra RPG polega na wcielaniu sie w wyimaginowana postac taka jaka chcemy.. i tak np grajac w Baldura mozesz sobie grac zlodziejem, lotrem czy innym czarnym charakterem ale juz w MMORPG trzeba szanowac to ze graja takze inni ludzie ktorzy chca miec z tej gry frajde..
Dlatego tez CIP soft w regulaminie pisze wyraznie:
Tibia is an online role playing game in which thousands of players from all over the world meet everyday. In order to ensure that this game is fun for everyone, CipSoft expects all players to behave reasonable and friendly.
tyle jesli chodzi o ciebie..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DorianDavidoff
Shintus ma racje msylisz ze sie znasz i co stego tez znam i h** wiec ja nie przeczytam albo nie zagralem w innde rpg to jesstem noob tak?? zastanow sie co mowisz
Mam pytanie nie przeczytales zadnej ksiazki rozumiem...
nie grales w zadne inne RPG... ok..
wiec mam pytanie na czym sie znasz??
na Tibii ? wiesz jak dobrze skilowac?? czy nie wiem znasz wszysztkie przedmioty?? potwory?? czary??
Wytlumacz mi na czym sie znasz a mzoe bede jakos w stanie odpowiedziec na twoj komentarz co do mojego posta.. w cale nie uwazam ze jestes noobem.. powiedz mi gdzie tak napisalem?? ze ten kto si nei zna na RPG jest noobem?
napisalem ze psuja klimat... moze nie wszyscy ale wiekszosc napewno...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ponczus
@Sithius&DorianDavidoff no i co z tego że nie znacie się na RPG?? Pomysł Nosferatu jest wzięty z formularza akcesyjnego do jakiegokolwiek porządnego serwera UO. Najważniejsze w nim są dwie rzeczy, pytanie "co to według ciebie jest klimat rpg", oraz krótka historia postaci. Nie musisz przeczytać każdej książki fantsy jaka została wydana, grać w każdy system, wystarczy że napiszecie jak wy to czujecie i trochę się postaracie i przyjmą was. Znajomość literatury i systemów, oraz bycie doświadczonym graczem, pomaga ale jeżeli z przeczytanych książek fantasy macie tylko Władcę i Wiedźmina, a z zagranych sesji tylko Młotka to i tak możecie czuć klimat.
Wielkie dzieki za zrozumienie.. dokladnie o to mi chodzilo...
Nosferat jest offline   Odpowiedz z Cytatem