11-02-2007, 13:13
|
|
Guest
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lovah
Na Aurei nigdy nie gralem wiec nie bardzo moglem mu lizac, chociaz fakt faktem jego szwedzki odbycik wyglada apetycznie, wiec moze w przyszlosci....
ROFL czy ja napisalem ze to co osiagnelo VU to slaby wynik albo cos? Napisalem tylko, ze bywalo roznie i expily obie strony, wiec konca wojny w najblizszym czasie moze nie byc, btw. mieliscie tego niby szpiega w ordo, wiec o kazdej akcji mogliscie wiedziec z uprzedzeniem.
Gdybym ja byl postawiony w sytuacji wojny, to wynik mojego expa, zalezalby od mojego czasu, sily i zaangazowania wroga, wyniku wojny.
btw. mam to traktować jako deklaracje czysto teoretycznej wojny? jestem hunted za to co pisalem mimo ze staralem sie byc obiektywny?
Aha i jest to koniec mojego pisania w tym temacie, probowalem sie dowiedziec tu kilku rzeczy, wyrazic swoja opinie (raczej nie drazniaca nikogo), chcialem przedstawic nowym graczom obraz nebuli, jej plusy i minusy. Ponadto chcialem to zrobic bez ukrywania nicku, co okazalo sie niezbyt niebezpieczne.
/Lovah, zabijcie mnie za poglady jak chcecie.
|
Jestem zbyt leniwy zeby szperac po aurea forum i szukac twojego wazeliniarskiego posta pisanego wierszem o Legendzie Liama. Mozemy wiec sie tu spierac czy byl czy nie bylo ale skoro masz takie jaja ze niczego sie nie boisz to chyba wypadaloby sie przyznac do nutelli. Skoro cos okazalo sie " niezbyt niebezpieczne" to czemu wyczuwam strach? Teoria jak to juz bywa nie idzie w parze z praktyka wiec zanim narobisz w szorty uspokoje cie - nie jestes hunted. Czasami warto jednak pomyslec zanim sie cos napisze na temat czegos o czym ma sie zerowe pojecie. Piszac ze nie mozemy byc pewni zwyciestwa sugerujesz ze vanum moze miec asa w rekawie skad o tym bys wiedzial bedac neutralny? Masz ten 70+ hamuj pientom zanim sie popsuje. A i nie sharuj z aldixami Cahl tez ci to powie. NIE OPLACA SIE.
|
|
|