Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2007, 14:34   #278
Praktikerman
Guest

Domyślny

eh, czytam ten temat i czytam i mi się nudzi.....
ja nigdy nie miałem pacca, a ponieważ kieszonkowe wynosi 20zł/miesiąc to nawet jakbym wziął z góry na 5 miesięcy to mam tylko 90 dni zabawy, odmawiając sobie innych rzeczy......

A co do tego "wyrównania" postaci, to myślę, że sorca ani druida nie powinni "zgarszać". Rycerzem gra mój brat i sobie skilluje na swamp trollach bo ma niski lvl jak mu sie to znudzi to expi - Tibia to ma być gra dla zabawy, nie dla wiecznych kłótni i "potrzeby gry".

denerwuje mnie tylko jedno - PACC.
Żal mi tych, kt.órzy wpadają w CipSoftowe "koło fortuny"
to jest tak:

masz FACC-nie wystarczają ci uroki gry -----> kupujesz PACC -----> kupujesz czary ------> zmieniasz outfit ----------->zakładasz gildię ---------->kupujesz promocję --------------->expisz gdzieś na Edron czy na LB --------->kończy ci sie powoli PACC więc kupujesz nowego, żeby: zachować czary, outfit, pozycję w gildii, promocję, miejsca do expienia, akiedy znów się kończą, kupujesz kolejny PACC, żeby: zachować................. etc. etc.

i tak kupujesz coraz więcej PACCów i więcej, i więcej......

@w sprawie exori vis/mort/flam

1. Nigdy go nie miałem.
2. Nie powinno być "jaki lvl tyle many", bo można go mieć od 14 lvl (14 many to mniej niż exura, no nie??)
3. Rycerz powinien mieć krótszy czas skillowania, ale nie może odrazu być super-hiper-mega
4. Maga i Druida powinni zostawić takich jacy są (bo wcale sie łatwo nimi nie gra)
5. Mag/Druid musi używać SD/explo/Ultimate Explo/EXORI MORT(które powinno być podobno usunięte), więc pozbawianie go hcociaż jednego z nich byłoby nie do zniesienia
6. ww. czary physical damage są odpowiednikiem ataku Rycerza, Palladyna więc w czym problem z np. Exori Mort czy nie używaniem SD przez Knighta??

Uff to sie nagadałem

na stronie 8 jest liczba wszystkich potworów oraz każdego typu z osobna, jakby ktoś nie wiedział

@topic
Fajne te nowe miasto, mam nadzieję, że szykuje się "rok dla FACC'a"