Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2007, 14:55   #9
Sirblaze
Użytkownik Forum

Sirblaze's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: London

Stan: Niegrający
Imię: Sirblaze
Gildia: Brainstorm
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: Forgot
Poziom mag.: jw
Wyślij wiadomość przez ICQ do Sirblaze Sirblaze ma numer GG Zapomnialem Send a message via Skype™ to Sirblaze
Domyślny

To ma sens, sugerowalbym jednak pozmianiac pewne detale i szansa powodzenia bylaby napewno wieksza. Panie Klocku gdyby tak sprobowac zmienic wymagania tak jak sugeruje Master Slayer i przy tym poparl ta idee.

Czytalem ich propozycje zmian ktora zostala stworzona jeszcze przed zimowym updatem i.. mam wrazenie ze nie chca przeforsowac tego co nie jest ich dzielem.
Dlatego tez moznabyloby doprowadzic do pewnego kompromisu stron, zmieniajac wymagania a takze kilka pewnych detali.

Jestem tez przekonany ze jednym z glownych czynnikow dlaczego niektorzy nie chca poprzec tego pomyslu jest propozycja "ochrony przed hackerami" co w moim mniemaniu nie jest zla idea jednak wyglada nieco nie realnie.. trudno jest mi wyobrazic sobie Cip-ow chroniacych jedynie nacje z Rookgaardu, zreszta kto nie odwiedza podejrzanych stron ten napewno nie zostanie "shackowany"

Chetnie popre ten pomysl jednak z mojej strony mysle ze moze byc zawsze bardziej dopracowany, nie ze sie czepiam bo samemu ciezko mi powiedziec jakie bylyby najlepsze wymagania/korzysci w tym wypadku, co by jednak nie bylo popieram voc dla Rookstayerow.

Regards
Sirblaze jest offline   Odpowiedz z Cytatem