Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2007, 15:26   #4628
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paladinka Pokaż post
Wrobel Mlody Sorcer Dostalem od 2 ownera ktory ja kupil na allegro. Trafila mu sie okazja wyjazdu za granice do pracy i poki co nie ma jak grac. I wszystko w tym temacie ... Ludzie wy tyle wiecie ile nic ale jednak dalej trzymacie sie swej wersji.
My wiemy tyle co nic.. ja przynajmniej wiem jak sie nazywa postac którą kupiłeś/ dostałeś. Co do kupywania postaci to może to byc "twoja decyzja" ale napewno nie twoja sprawa, bo wskakując na server nowokupionym powiedzmy 150 rp , robisz duża rożnice dla wielu spotykanych osób (np. idzesz ui zajmujesz drag lair, lv 120 rp który wpadł tam po tobie musi odejśc z kwitkiem i poczekac az sie zwolni , a tak by sobie poexpil itd itp.) , przyklady mozna mnozyc w nieskonczonosc.

A co sie tyczy Yuperdo , dziwi mnie ten chlopak , Fajkowego~ za bota scigaja , ok popieram , ale w gildi sam ma botera , jak mu powiedzialem o tym to on stwierdzil ze jesli odkiedy wstapil do gildi nie botowal to moze zostac. < piekna postawa pana tutora, teras wszyscy kupmy postacie i wstepujmy do FoZ , bo jak nie kupimy tej postaci w trakcie jej pobytu w gildi , to jestesmy cool czysci i wszystko jest ok.

Anyway , imie botera z FoZ , Phea Dyre (dawny Cryn Kalius?) , wasz cudowny Oskar.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 11-02-2007 o 15:31.
Ajron 88 jest offline