Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2007, 15:43   #1740
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
Jestem zbyt leniwy zeby szperac po aurea forum i szukac twojego wazeliniarskiego posta pisanego wierszem o Legendzie Liama.
Boli, że o sobie czegoś takiego nigdy nie usłyszysz? Raczej nie przypominam sobie zebym cos takiego pisal ale jesli tak, to jest to poparte tym co robil.

Cytuj:
Skoro cos okazalo sie " niezbyt niebezpieczne" to czemu wyczuwam strach?
Bo coś czuje, ze moja gra na nebuli ulega poważnemu znakowi zapytania.

EDIT: Blad tam byl, no 'niezbyt bezpieczne' mialo byc

Cytuj:
Czasami warto jednak pomyslec zanim sie cos napisze na temat czegos o czym ma sie zerowe pojecie.
Chcąc, nie chcąc, grając tutaj i mając 70+ coś o wojnie musze wiedziec, ain't it?

Cytuj:
Piszac ze nie mozemy byc pewni zwyciestwa sugerujesz ze vanum moze miec asa w rekawie skad o tym bys wiedzial bedac neutralny?
Tak, Vanum moze miec asa w rekawie.
Republika Czech moze miec bombe nuklearną.

Skąd o tym moge wiedziec, skoro nigdy nawet w Czechach nie byłem?

Cytuj:
Masz ten 70+ hamuj pientom zanim sie popsuje.
Sugerujesz, ze albo sie zamkne na forum albo skonczy sie to dla mnie zle na nebuli?

Cytuj:
A i nie sharuj z aldixami Cahl tez ci to powie. NIE OPLACA SIE.
Jak przypomne taki nick Xaszkil Mac'Twist, to wystarczy?

Dobra, naprawde nie mam ochoty sie klocic, bo to do niczego nie prowadzi, chcesz zebym przestal pisac - ok udalo ci sie.

Cytuj:
@Lovah zmien serva poki jeszcze nie wbiles 100 bo szkoda bedzie chara pozniej a teraz mozesz jeszcze cos z nim zrobic
Nebula to gowno,pelno noob charow VU i Vanum pekujacych.Jak ich zabijesz to padasz i payment
Ja ich nie zabijam, po prostu siedze na expie 95% mojego zycia w tibii i mi nie przeszkadzaja. Odnosnie zmiany serva - tu mam kumpli, tu mam 70+ ek, tu sie nauczylem co to znaczy tibia, wiec bedac neutralnym w sprawach nie dotyczacych mnie ani kumpli, brne w przod, liczac na szczesliwa gniazde.

W sprawach Vanum i VU dla wlasnego dobra sie nie wypowiadam.

Ostatnio edytowany przez Lovah - 11-02-2007 o 15:44.
Lovah jest offline