Cytuj:
Jestem zbyt leniwy zeby szperac po aurea forum i szukac twojego wazeliniarskiego posta pisanego wierszem o Legendzie Liama.
|
Boli, że o sobie czegoś takiego nigdy nie usłyszysz? Raczej nie przypominam sobie zebym cos takiego pisal ale jesli tak, to jest to poparte tym co robil.
Cytuj:
Skoro cos okazalo sie " niezbyt niebezpieczne" to czemu wyczuwam strach?
|
Bo coś czuje, ze moja gra na nebuli ulega poważnemu znakowi zapytania.
EDIT: Blad tam byl, no 'niezbyt bezpieczne' mialo byc
Cytuj:
Czasami warto jednak pomyslec zanim sie cos napisze na temat czegos o czym ma sie zerowe pojecie.
|
Chcąc, nie chcąc, grając tutaj i mając 70+ coś o wojnie musze wiedziec, ain't it?
Cytuj:
Piszac ze nie mozemy byc pewni zwyciestwa sugerujesz ze vanum moze miec asa w rekawie skad o tym bys wiedzial bedac neutralny?
|
Tak, Vanum
moze miec asa w rekawie.
Republika Czech
moze miec bombe nuklearną.
Skąd o tym moge wiedziec, skoro nigdy nawet w Czechach nie byłem?
Cytuj:
Masz ten 70+ hamuj pientom zanim sie popsuje.
|
Sugerujesz, ze albo sie zamkne na forum albo skonczy sie to dla mnie zle na nebuli?
Cytuj:
A i nie sharuj z aldixami Cahl tez ci to powie. NIE OPLACA SIE.
|
Jak przypomne taki nick Xaszkil Mac'Twist, to wystarczy?
Dobra, naprawde nie mam ochoty sie klocic, bo to do niczego nie prowadzi, chcesz zebym przestal pisac - ok udalo ci sie.
Cytuj:
@Lovah zmien serva poki jeszcze nie wbiles 100 bo szkoda bedzie chara pozniej a teraz mozesz jeszcze cos z nim zrobic
Nebula to gowno,pelno noob charow VU i Vanum pekujacych.Jak ich zabijesz to padasz i payment
|
Ja ich nie zabijam, po prostu siedze na expie 95% mojego zycia w tibii i mi nie przeszkadzaja. Odnosnie zmiany serva - tu mam kumpli, tu mam 70+ ek, tu sie nauczylem co to znaczy tibia, wiec bedac neutralnym w sprawach nie dotyczacych mnie ani kumpli, brne w przod, liczac na szczesliwa gniazde.
W sprawach Vanum i VU dla wlasnego dobra sie nie wypowiadam.