Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Togashi Yokuni
lol smiesza mnie wszystkie wasze wypowiedzenia
@Paladinka:
Irux z Nova wykonal questa bez macro naprzyklad...
Lv to nie wszystko, liczy sie osobowosc a nie level... ty mi smierdzisz strasznym noobem...
Nawet nie umiesz sie wyslowic bez tzw. "łaciny"
Wiesz wykonywales quest na macro i jaka z tego przyjemnosc? dla ciebie liczy sie tylko level i skille itd.. gdzie przyjemnosc z samej gry? pewno zostawiasz char na exicie i nawalasz cala nocna macrosie... brak mi slow.. zal mi ciebie
@Drom
Mylisz sie i widac ze tutorem to ty juz nie bedziesz 
nie powinienes jako mod trzymac zadnej ze stron i nie bluzgac innych i sugerowac pomylke 
@Wiekszosc forum
Fajnie lizecie mu tylek pewno codziennie ma czysty...
@Miejszosc forum
Przyznaje wam racje... nie mozna czerpac przyjemnosci z gry oszukujac..
PEACE
Yours Apocalipsa
|
Nic lepiej nie bede odpisywac... bo ejstes zalosny w tibie gram 3-4 lata a wiec wiem wiecej niz ty... nie gram po to aby byc najlepszym tylko abym miec przyjemnosc z gry .. zebym to robil to bym nie chodzil do szkoly.. i bym non stop expowal a jak bys tego nie zauwazyl to od wakacji nienabilem zadnego lvl hehe a wiec dla mnie sama przyjemnosia w tibia sa przyjaciele i z nimi rozmowa.. a jak nie ma tibi mam msn... nic nie wiesz o mnie nie znasz mnie na rl wiec jak mozesz zamknij swoj pys... a wiec jak moje ss wam przeszkadza i ZE POLAK ZROBIL TEN quest wiec.. olac to nie bede wrzucal tu wiecej zadnych ss i nie bede sluchal poje... politykow typu ty lub rey.. bo tylko szukaja o co tu mozna bylo by sie przyejbac ... pokaz kim ty jestes pokaz jakies ss jakie ja wrzucam.. a nie tylko osadzasz innych a wiece zamykam ten temat.. i nie bede zawracal dupe se w***ywaniem ss tu.. bo szkoda potem wysluciwac komentazy.. DZIEKI.. All !! niby polacy... a przy***uja sie o cos takiego.. ehh narka all