Cytuj:
Oryginalnie napisane przez blejz
Jak to czytam to smutno mi sie robi na duszy.
Po pierwsze - mimo wszystko gratulacje dla Pala i Vete, makro makrem, wciaz liczy sie nagroda.
Jezeli cie to zainteresuje, ekipami ktore zrobily Annihilator bez makra (na pvp) to nasi koledzy z Danubii - Walky, Valise, Belth i Shta, oraz ekipa sorcow z Antici (imion nie pamietam).
Z was wszystkich, ktorzy odpowiedzieli w tym temacie, jedyny sensowny jest chyba Rey. Szacunek dla Ciebie, ze pomimo tych wszystkich idiotow, ktorzy rzeczywiscie tylko liza dupe Paladince, mowisz to co myslisz. Wszyscy wiemy jaki poziom reprezentuja soba Polacy na Tibii (a juz w szczegolnosci ci skretyniali high-lvle, ktorzy mysla ze caly swiat do nich nalezy bo maja lvl 100).
Pala, w dupie mam ze masz 100-ktorystam lvl, jestes zwyklym gowniarzem i powerabuserem, gowno wiesz o swiecie. Wydaje ci sie ze zawsze wszyscy beda sie toba podniecali tak ja te noobki na tibia.pl. Mam nadzieje ze w koncu ktos ci skopie porzadnie dupsko w rl (choc nie doslownie). Btw, pozdrow swoich "ziomow" i miejcie dobry "brecht" z tego posta. Choc watpie ze cokolwiek zrozumiecie.
PS. "oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa..."
lol, drom, powiedzialbym co mysle na ten temat, ale pewnie wtedy usuniesz posta ;]
|
zapytam sie ciebie o takie pytanie... grasz na danubi?? znasz mnie?? hmm mysle z nie wiec oczym mowisz ze ja powerabuser buehe nigdy nie zabilem osoby ze skullem... w przypadku do ciebie... a jak bys mial lvl 100.. i mial 23152346457567856 msn na raz typu daj cos.. gdzie mgoe expwoac mam 15 lvl... i takie tam.. juz widze jak przeprowadzasz z kazda osoba temat tlumaczysz im wszystko dokaldnie lol... wiec gowno wiesz jak jest trudno grac takim lvl wolal bym miec 50 niz 100 aby tylko sie pozbyc tych all ludzi ktuzy pisza do mnie w 5 min 234345 msn... do tego w tym 24554 od kolegow..
wiec zastanow sie co piszesz...moze kiedys zmienisz decyzje..
koles z guildi zabijal ludzi tylko za to ze mieli skulle... powiedzilem ze jak bedzie zabijal ja go zabije.. on dalej zabijal noobow.. za to ze tylko mieli skulle.. wiec padl i on za to dziekawo jak on sie czuje teraz... a powerabuser to wpada do kopalni mowi leave or die albo zabija all za nic.. itp .. a ja taki jestem?? buehe smieszny jestes... a po 2 nikt w rl mi nie do***ie.. niestaty