Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2007, 19:49   #58
Jvsta
Użytkownik Forum

Jvsta's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005
Lokacja: Zgorzelec

Imię: Skasha
Domyślny

I co że amerykańskie? Uważam ze miło jest dostać takiego pierniczka albo karteczke hehehe

Editam bo przeczytałam cały topic... więc się wypowiem szerzej.

Wiec fakt że wprowadzenie takiego święta do Tibi tworzy ją bardziej jako "Tibia Real Life", co uważam za błąd ponieważ to jest TYLKO gra, niepotrzebnie wprowadzane są takiego typu nowości, biorąc pod uwagę fakt że to gierka em.. powiedzmy rpg (ja się nie bardzo na tym znam), to robienie z niej simsów jest nie zbyt trafną ideą.

Jeśli ktoś gra na servie razem ze swoją połową z reala to dla nich pewnie jest to fajny pomysł bo nawet poprzez wspólne pasje (chodzi o grę w tibię) mogą okazywać sobie uczucia. Dla tych co na real są samotni poprzez różne czynniki, taka karteczka może przynieść wiele uśmiechu =). Odniosę się do tego ca napisałam w pierwszej linijce... naprawdę miłym byłby fakt otrzymać ciasteczko/kartkę od przyjaciela z tibii. Ale po zastanowieniu się.. ktoś to tu napisał "jeśli chce jej wysłać kartke niech zrobi to na real" to jest bardzo dobrze powiedziane.

A Ci co mówią że walentynki są okropne znakiem tego że im miłości w życiu brakuje... lub też są na to za młodzi

Pozdrawiam wszystkich zakochanych z tibijskiego życia

edit2/ btw niech zrobią coś z tą stroną!!!!
Section currently not available. >.< !
affffff raz działa dziesięć razy nie ;x

Ostatnio edytowany przez Jvsta - 11-02-2007 o 20:46.
Jvsta jest offline