Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2007, 20:37   #309
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
W Tibii liczy sie glownie exp a dopiero potem zarobek.
A gdzie to jest napisane?

Cytuj:
Mag solo vs knight solo to wtedy mag expi taniej i szybciej, przynajmniej na 100+ tak jest.
Pomińmy oczywiście fakt, że większość osób prawdopodobnie i tak nigdy nawet do tej setki nie dojdzie, a jak już jakimś cudem dojdzie, to ciężko będą mieli ze znalezieniem jakiejś sensownej miejscówki/wplączą się w wojnę or sth i jeśli jej nie wygrają/nie zabiorą się za partyzantkę, to raczej tego potencjału nie wykorzystają.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goburu Pokaż post
W Tibii liczy sie glownie przyjemnosc z gry oraz szybkosc expienia. Jesli tego nie ma, to po co ci zarobek?
A może mnie sprawia przyjemność zarabianie kasy? Albo nie lubie grania sorcem? Jakoś ani nie odrzuca mnie trening, ani "monotonne" expienie na żółwiach etc. pierdołach. Ba, mnie to sprawia przyjemność. Podczas treningu mogę bez problemu czytać książki, podczas expienia na żółwiach mogę sobie spokojnie rozmawiać z kumplami/czytać forum, bo nie wymaga to zbyt wielkiej koncentracji. Na trening poświęcam czas, w którym i tak prawdopodobnie bym nie expił. Po prostu staram się maksymalnie wykorzystać dany mi czas. Ok, druid/sorc mogą w tym czasie robić runy na sprzedaż i wyjdzie im koło 1k/h. Problem w tym, że w obecnych czasach naprawdę ciężko sprzedać runy (przykład z trade - 9 osób chce sprzedać w ilościach 5+ bp UHów. Kupiec jest jeden, i to na jeden bp.).
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem