Cytuj:
Zapewne ja również kupowałbym po 10 bp uhów od graczy. Sęk w tym, że te 5k różnicy to jest dla mnie gdzieś 2h na Banucie. Myślisz, że będe się męczył z zakupem od graczy, skoro mogę mieć te UHy szybciej?
|
Mysle ze jak ktos bedzie krzyczal "sell 10 bp uh" i bedzie w tym samym miescie co ty (ew. blisko) to kupisz od niego a nie w sklepie.
Cytuj:
Oczywiście. Jeżeli trenujesz na ratach, to musisz się gapić non-stop. Przy slimach jakoś nie trzeba. Wystarczy, że zajrzę raz na 2-3 minuty.
|
Slimy padaja jak muchy na skillach 80+. Czesto nawet w 1-1,5 minuty. Watpie czy mozesz tak czesto patrzec, chyba ze bot to zwracam honor... Jedyny sensowny trening dla knighta ktory nie zabija czasu wolnego to monk ale na to trzeba kumpla/kase/mc. Pomijam juz fakt ze na pvp w ogole sobie nie potrenujesz bez patrzenia w ekran.
Cytuj:
Aha, powodzenia w runemakingu na pvp.
|
Tak samo w treningu, jak idziemy z noobcharami moich kumpli na male pekando to najczesciej wybieram wlasnie trenujacych knightow bo maja wyzszy lvl niz runemakerzy i przewaznie duzo lepsze eq a czesto sie zdarza ze nie gapia sie w monitor.